Aktuális

Szinte mindenre emlékszik előző életéből a 4 éves kisfiú

Bors

Létrehozva: 2018.06.24.

Forrás: Pixabay illusztráció

Igen kellemetlen helyzetbe hozta egy 4 éves kisfiú édesanyját, amikor arról mesélt az óvónéniknek, hogy apukája hogyan fulladt vízbe. A 27 éves angliai Megan Betty nem győzte elmagyarázni, hogy Charlie apukája él és virul. Ezek után a gyermek helyesbített, hogy igazából ő az egyik előző életéből való apukájára gondolt.

Betty szerint Charlie két éves kora óta meséli ezeket a nagyon furcsa történeteket, de szülei szerint a legrémísztőbb az, hogy olyan szavakat használt melyeket egy ennyi idős gyermek nem is ismerhet.

Boy, 4, who 'channels the dead' told teachers his father had drowned

A mum was forced to explain to her son's teacher that her husband had not drowned after he told her about 'dead loved ones' from his 'past lives'. Megan Betty from Bridgwater in Somerset, said her four-year-old son Charlie began telling strange stories when he was just two-years-old.

– Sokszor mesél az előző életeiről, és olyan régies kifejezéseket, neveket használ ami számomra nagyon furcsa. Amióta tud beszélni ezekről mesél, de az utóbbi egy évben egyre többször csinálja.

– Ha kérdezed róla nem válaszol, csak amikor épp kedve van hozzá akkor mondja. Egyszer rászóltam, hogy óvatosan egyen mert megfulladt majd közölte, hogy kisbaba korában már megfulladt. Megkérdeztem mi történt? Azt mondta meghalt és az anyukája nagyon szomorú volt – mesélte a négy gyermekes anya a Metronak.

Betty és férje nyitottnak vallják magukat a paranormális jelenségekre, és amíg gyermekük boldog és egészséges nem aggódnak. Az anya elmondása szerint mindig is érezte, hogy Charlie különleges és más mint a többi gyermeke de ez egyelőre inkább pozitív mint negatív még akkor is, ha néha nagyon furcsán néznek rá a dadák az óvodában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek