Aktuális

Sokkoló haláltusa: tetőtől talpig véresen halt meg a tévedésből lekaszabolt New York-i tinédzser +18videó

Bors

Létrehozva: 2018.06.24.

Egy banda tévedésből machetékkel, hatalmas késekkel esett neki, és szurkált, szabdalt halálra egy fiatal New York-i fiút, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövetők azonosításában. Az eset szerdán éjszaka történt Bronxban, az északi 183. utcában egy élelmiszerbolt előtt hat fiatal nekiesett a 15 éves Lesandro Guzman-Feliznek, miután szóváltásba keveredtek - írja a New York Post.

Az esetről készült videó pénteken került nyilvánosságra, a felvétel sokkoló, a különös kegyetlenséggel elkövetett támadás után a fiú még felállt, és sírva kért segítséget, végül azonban nem tudták megmenteni az életét. A fiú egy háztömbbel arrébb összeesett, nem jutott el a kórházba. Egy másik videó szerint a több sebből vérző fiatal végül leült, és elvérzett.

„Megpróbált bemenekülni a boltba, de úgy rángatták ki, mint egy kutyát. Ők felnőtt férfiak, az öcsém csak 15 éves volt” - mesélte a New York Postnak a fiú nővére. A beszámolók szerint a fiú családjával a környéken élt, vélhetően ismerte is támadóit, akik a bestiális gyilkosság után két autóval menekültek el a helyszínről.

A történetre a híres táncosból lett rapper, Cardi B is felhívta a figyelmet:

A történet legtragikusabb részletére már a DailyMail világít rá, ezek szerint a támadók vélhetően félreértésből vették el a 15 éves fiú életét, a bandatámadás célpontja ugyanis egy szexvideó egyik szereplője volt, ám a támadók vélhetően összekeverték Lesandrót, és kegyetlenül kivégezték.

A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

A járókelők közül többen a fiú segítségére siettek, de nem tudtak rajta segíteni.

A fiút gyászoló család számára gyűjtést szerveztek a GoFundMe adakozóoldalon, a cél 15 ezer dollár volt, ám néhány nap alatt 105 ezer dollár, vagyis közel 30 millió forint gyűlt össze.

Főoldali fotó: GoFundMe

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek