Aktuális

Sokkoló gyász: anyja koporsója nyomta agyon a gyászoló fiút - videó

Bors

Létrehozva: 2018.06.18.

A toraja nemzetiségű férfi, Sames Kondorura édesanyjának temetési szertartását tartottáképpen, a helyi tradícióknak tettek eleget, mikor az elhunyt nő díszes koporsóját egy lakkeanba, azaz egy cölöpökön álló, hajó alakú faházba cipelték fel a ravatalozáshoz. Már majdnem felértek a koporsóval amikor az épület tetejének támasztott létra váratlanul megcsúszott, és eldőlt. A koporsót cipelő négy férfi a mélybe zuhant, az utánuk csúszó koporsó pedig egyenesen az elhunyt fiára, Samesre érkezett.

A szertartást több tucat gyászoló vette videóra, a tragikus kimenetről készült felvételek pillanatok alatt bejárták az internetet. A felvételeken jól látszik, ahogy a gyászoló család tagjai rémült kiabálások közepette próbálják kiszabadítani a gyászoló fiút, akit aztán eszméletlen állapotban visznek el. A szemtanúk szerint a férfi olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a kórházba szállítása után nem sokkal életét vesztette. Egy helyi portál arról számolt be, hogy a nem megfelelően rögzített létra okozta a tragédiát, ám a rokonok ennek ellenére nem tesznek feljelentést senki ellen.

A The Sun úgy értesült róla, hogy a fiút az édesanyja mellé temetik majd, s jó eséllyel nem az eredetileg tervezett, négy napos, zenés, táncos tradicionális módon helyezik őket végső nyughelyükre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek