Aktuális

Olasz-magyar bulitól zengett a Várnegyed

uv

Létrehozva: 2018.06.02.

Forrás: Zsolnai Péter

Az Olasz Köztársaság nemzeti ünnepe alkalmából fogadást rendeztek péntek este a budapesti Várkert Bazárban. A rendezvényen számos Magyarországon is tevékenykedő olasz cég képviseltette magát, az est háziasszonya, pedig nem más volt, mint Ördög Nóra, aki csodaszép vörös, földigérő ruhában kápráztatta el az olasz-magyar közönséget. Több híresség is tiszteletét tette az estélyen, például Ernyey Béla és neje, Dóra, Schiffer Miklós stylist, de Gianni és Debreczeni Zita is jelen volt. 

– Június 2-a olasz nemzeti ünnep, amit itt Magyarországon is próbálunk megünnepelni. Az itteni olasz nagykövetség szeretné megmutatni, mit is csinálnak az olaszok Magyarországon. Szívügyem, hogy Olaszország és Magyarország szeresse egymást, és ezzel is segítünk az olasz társadalomnak gyökeret verni itt – mondta a Borsnak Gianni.

A rendezvénynek sztárvendége is volt, a tavalyi X-Faktor olasz tehetsége, Selena Rigacci énekelt, aki párjával, a szintén X-Faktoros  Gulyás Rolanddal is színpadra lépett, és olasz-magyar szerelmespárként duójukkal méltán emelték az est fényét, ahol egyébként volt minden, ami szem-szájnak ingere.

Ugyanis mindenki megkóstolhatta az olasz konyha különlegességeit, aminek kivitelezésében Kovács Lázár sztárséf is segédkezett, aki helyben készítette az ínyenc falatokat. A szemnek pedig a kifutón bemutatott legújabb olasz divat kreációival kedveskedtek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek