Aktuális

Nyaralni menne? Játsszon Bors Kapitánnyal!

K. Sz.

Létrehozva: 2018.06.20.

A szerencsés nyertes másodmagával tölthet el három felejthetetlen napot, félpanzióval a Hotel Bodrog Wellness Sárospatakban.

Forrás: Bors

A nyári kánikulában mindannyian vágyunk egy kis kényeztető pihenésre, akár csak egy hosszú hétvégére is, távol a város nyüzsgő zajától.

Nos, lapunk jóképű pénz­osztója, Bors Kapitány nemcsak mesés pénznyereményeket rejtett el a címlapokon található matricák alatt, hanem elképesztő ajándékokat is, többek között négy darab wellnesshétvégét a Hotel Bodrog Wellness Sárospatakban. A patinás épület a legmodernebb belsőépítészeti trendeknek megfelelően várja a pihenni vágyókat.

A négycsillagos szálloda légkondicionált éttermében magyar és tradicionális fogásokkal kényezteti a vendégeket. A wellness- és fitneszajánlatok központjában a relaxáció az egészség megőrzése és a gondtalan pihenés áll, élményelemekkel felszerelt úszómedence, jakuzzi, infraszauna és szolárium várja a vendégeket.

Érdemes tehát velünk játszani, hiszen négy exkluzív wellnesshétvége mellett Bors Kapitány nagylelkűen tovább emelte a tétet és az 1 milliós fődíj mellett további nettó 3x250 000 forint pénznyereménnyel szeretné három olvasónkat boldoggá tenni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek