Aktuális

Nótaénekesnek állt a Showder Klubos humorista

Bors

Létrehozva: 2018.06.13.

A Rádiókabaré és a Showder Klub humoristája a nagypapája miatt énekelt operettet

Orosz Györgyöt hónapokkal ezelőtt megkeresték, hogy lenne-e kedve előadni egy dalt a Duna TV „Jó ebédhez szól a nóta” című műsorban. A humorista először elutasította felkérést, hiszen nem tud énekelni, már a zeneóvodában is a cintányéros szerepét osztották rá, csak ne énekeljen.

Aztán meggondolta magát, mert rájött, hogy a közel 90 éves nagypapája az egyik legnagyobb operett és magyar nóta rajongó. Orosz kedvezni akart a papájának és végül beadta a derekét, a prímással kiválasztották az „Egy cica, két cica, száz cica” című operettslágert és már indulhattak is a próbák. A humorista még énektanárhoz is elment. A felvételen először nem hittek a fülüknek a zenészek, hogy Orosz György el mert ide jönni ezzel az énektudással. De végül bevonták az összes nóta énekest, hogy hátha elnyomják a humorista hangját, sőt a végén már a közönség és az operatőrök is daloltak, így felvétel végére nagy nehezen összehozta a stáb a képernyőképes produkciót. A műsor készítői valószínű a felvétel után rájöttek, hogy a humorista nem csak szerénykedett, amikor azt mondta, hogy nem tud énekelni. 

– Fantasztikus élmény volt a felvétel, én mindent megtettem, felöltöztem szépen, gyakoroltam, de egy picit úgy jártam, mint amikor leigazolt egy futball klub és a pályára kilépve rájöttem, hogy rajtam kívül mindenki profi – mondta a humorista.

Orosz Gyuri - Jó ebédhez szól a nóta - Egy cica, két cica...

A Duna TV nótaműsorában kétszer szerepelt Gyuri. Először és utoljára, maximum ha adminisztrációs hiba történik, akkor még elénekel egy dalt.:)))

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek