Aktuális

Ki sem találná, milyen gusztustalanságot tett ez a szemüveges férfi a budai villamoson

Bors

Létrehozva: 2018.06.19.

Elővette a péniszét egy gyanútlan hölgy mellett állva. Erről pedig felvétel is készült.

A rendőrség azért keres egy fiatal, szemüveges férfit, mert a villamoson egy nő mögé lépett, majd elővette a péniszét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. június 4-én 10 óra 30 perc körül Budapest II. kerületében közlekedő villamoson szeméremsértő módon viselkedett. Az ismeretlen elkövető 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, fekete hajú, szakállas, szemüveges férfi, aki a bűncselekmény elkövetéskor kék inget és sötét nadrágot viselt" - írják.

A rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek