Aktuális

Felsírt a föld alatt: puszta kézzel ásták ki sírjából a halottnak hitt csecsemőt - 18+videó

Bors

Létrehozva: 2018.06.08.

Egy elképesztő brazíliai esetről számol be a DailyMail, amely során egy halott csecsemő ügyében hívták ki a rendőröket. A hatóságokat azért értesítették, mert kiderült, hogy az egyik canaranai család nem jelentette be, hogy gyermek született. A rendőrök úgy tudták a rokonoktól, hogy a bejelentésben említett csecsemő halva született, ezért elbúcsúztak tőle, és végső nyugalomra helyezték.

Miraculous moment newborn baby who was buried alive is pulled out

Officers responded to a family's home in Canarana in Brazil following a tip-off Relatives said they laid the baby girl to rest believing she had died at birth Police expected to find a dead body but were shocked to hear a tiny whimper Using their hands, agents pulled the baby out of a 50cm deep hole in the yard This is the moment a newborn baby, buried alive for eight hours, is miraculously dug out from a shallow grave by police in Brazil.

A rendőröket is meglepte, hogy az ötven centiméter mélyre ásott csecsemő sírjának kiásása közben hangokat hallottak. Puszta kézzel kezdtek ásni, ahogy egyre erősödött a zaj. Erről felvétel is készült.

Végül kedden helyi idő szerint este tízkor egy egészséges csecsemőt ástak ki a föld alól, nyolc órával azután, hogy a halottnak hitt kicsit családja eltemette. A kislány testén még ott volt az elvágott köldökzsinór, a mentőszolgálat munkatársai azonnal megkezdték a mentését, először a légutakat kellett kitisztítani. Az orvosok beszámolója szerint a trauma ellenére a kislány állapota kielégítő, és gyógyulása jól halad.

A videó felkavaró részleteket tartalmaz!

A csecsemőről kiderült, hogy egy helyi, 15 éves bennszülött lány gyermeke, az anya elmesélte, hogy egyedül adott életet gyermekének a fürdőszobában, de elmondása szerint a baba a földre esett rögtön a szülés után, és sosem sírt fel. Ezért a dédnagymama azt hitte, a kislány holtan született, ezért egy rituális szertartás keretében elbúcsúztak a csecsemőtől, és eltemették.

Mindenki legnagyobb megdöbbenésére a kislányt nyolc órával eltemetése után élve ásták ki a földből, és bár koponyája több helyen megrepedt, komoly sérülést nem fedeztek fel. A tinédzser anya ellen eljárást indítottak, és kórházba is szállították a szüléssel kapcsolatban kialakult komplikációk miatt. A rendőrök letartóztatták a dédnagymamát, ellene a vád gyilkossági kísérlet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek