Aktuális

Horror Horton - Téveszmék miatt ugrott vonat elé unokájával Erika

B. B.

Létrehozva: 2018.05.29.

Saját sanyarú múltjában gyökerezhet az a téveszme, amely a borzalmas cselekedetre sarkallta az unokájával vonat elé ugró nagymamát. Az állami gondozásban töltött gyermekkor örökre meghatározta F. Erika életét.

El akarják venni a családtól a kis Benettet. Nevelőintézetben nő majd fel az a szegény gyermek. A Borsnak megszólaló ismerősök szerint F. Erika már-már mániákusan rettegett attól, hogy a négyéves kisfiút állami gondozásba helyezik. A Bors azonban megtudta: szó sem volt ilyen tervről.

– A gyermek családból való hatósági kiemeléséről szóló híresztelések alaptalanok. A tragédiával érintett személyekkel kapcsolatban a Heves Megyei Kormányhivatal Hatvani Járási Hivatal Gyámügyi és Igazságügyi osztályánál eljárás, ügy nincsen folyamatban – szögezte le a Borsnak Berta Diána, a Heves Megyei Kormányhivatal médiareferense.

Benett édesanyja, Juhász Brigitta szintén azt mondta lapunknak, hogy ilyesmi sosem került szóba, nem tudja, hogy a mama honnan vehette ezt.

– Gyűlölöm azért, amit tett. A fiam volt a mindenem. Soha, senki nem akarta tőlünk elvenni – mondta a Borsnak az asszony.

De akkor miből táplálkozhatott F. Erika téveszméje? A család ismerői szerint az a magyarázat, hogy az asszony sosem tudta feldolgozni, hogy állami gondozásban nevelkedett. A gyermekkori sérelmek egész életén át elkísérhették.

– Igen, Erika állami gondozott volt. Nem nagyon beszélt a múltjáról, annyit mindenesetre sejtettünk, hogy nehéz és szörnyűségekkel teli fiatalkora volt, rettegett az árvaházaktól és a gyámügytől. Számára ez testesíthette meg a legrosszabbat, ami valakivel is történhet – mondta egy helybéli, aki szerint a tragédia azért is felfoghatatlan, mert F. Erika szerette az unokáját.

Információink szerint a gyászoló család még nem döntötte el, hogy közös sírba temetik-e majd el Erikát és Benettet. Az ismerősök úgy vélik: a történtek után erre aligha van esély.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek