Aktuális

Dugóba került a szőke bombázó, dühöngés helyett az úton napozott

Bors

Létrehozva: 2018.05.10.

A mindennapok legidegörlőbb pillanata, ha az ember dugóba kerül. Ilyenkor a legtöbben magukban fortyogva dühöngenek tehetetlenségükben, nem úgy a 27 éves Lily Willets, aki inkább kifeküdt az út közepére napozni, mikor egy baleset miatt az M62-es autópályán ragadt Angliában. A kétgyermekes anyuka élettársával tartott az ország nyugati részén fekvő Blackpool felé, strandolni igyekeztek, mikor dugóba kerültek. Egy oxigénszállító kocsi kigyulladt tartálya miatt három egész órára megakadt a forgalom.

Mum sunbathes in the middle of a motorway during M62 traffic jam

A SUN-worshipping mum stunned drivers when she whipped out a blanket and soaked up some rays during the middle of a motorway traffic jam. Lily Willets, 27, spent 20 minutes sunbathing on the M62 after motorists were brought to a standstill over the Bank Holiday weekend.

– Egy nagy füstfelhőre lettünk figyelmesek, aztán hirtelen mindenki megállt. Fél egy volt és úgy láttuk, hogy egészen délután 5-ig ott ragadunk a dugóban – mesélte a The Sun brit portálnak Lily, aki ezután úgy döntött, kihozza a legtöbbet szorult helyzetéből, ezért kiterítette pokrócát az útra és 20 percig napozott. – Egyálaltán nem zavart, hogy megbámulnak az emberek. Bár sosem csináltam még ilyet – vallotta be.

Ready!!! Let me see tht processco 🍾🥂😘

Posted by Lily Rose Willetts on Sunday, April 1, 2018

Mikor a forgalom végre megmozdult, a fiatal nő is bepattant az autóba, bár sokáig csak araszoltak. Végül valamivel délután négy előtt állt vissza a forgalom rendje.

– Ha mégegyszer ekkora dugóba keveredek, biztos kifekszem ismét napozni. Egyet viszont megígérek, legközelebb több képet készítek magamról – mondta a feltűnően csinos Lily.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek