Aktuális

Vallomás egy elrontott szájplasztikáról: Nem akartam megcsókolni a férjemet sem

Bors

2018. április 22. vasárnap 05:00

Megdöbbentő történetekről számoltak be a Fókusz Pluszban olyan nők, akik plasztikai beavatkozásra szánták el magukat. Szépülés helyett ugyanis csúfos átverés áldozatai lettek.

Magyarországon virágzik az illegális szépészeti beavatkozások piaca. Önjelölt orvosok és végzettség nélküli kozmetikusok végeznek szájfeltöltést, ráncfelvarrást engedélyek nélkül. A kuruzslók sokszor ismeretlen eredetű anyagokat vagy szilikonolajat használnak, ami a nevével ellentétben teljesen másra való, mint hinnénk.

– Szemlencsékhez, egyéb típusú szemészeti beavatkozáshoz vagy fogorvosi fúrógépek motorolajaként használják – magyarázta az anyagról a riportban megszólaló dr. Molnár Miklós plasztikai sebész.

A szakember hangsúlyozta, minden beavatkozásról írásos dokumentumot kell kapnia a pácienseknek. A sorszámmal ellátott papírban pedig fel kell tüntetni, milyen anyag kerül az arcba, illetve a szájba.

Eltorzultak a beavatkozástól

– Nem mozdultam ki, az emberek az utcán kiröhögtek, konkrétan mutogattak rám, kicsúfoltak, eljátszották, hogy olyan szájuk van, mint nekem. Akárhányszor kiléptem az utcára, sírva mentem haza – mesélte az egyik nő, akinek hyaluronsavval töltötték fel a száját. A feltöltés után még minden jónak tűnt... Csakhogy a beavatkozás után egy héttel csomók alakultak ki az ajkaiban, amit ugyanaz a kuruzsló kezelt, aki a szájfeltöltését végezte. A szteroidok miatt 20 kilót hízott, végül depressziós lett. A mai napig eltorzult szájjal él, mivel ha eltávolítanák a csomókat az ajkából, le is bénulhatna.

Nem rózsásabb a helyezte annak az anyának sem, aki a szülés után szeretett volna szépülni. Úgy döntött, saját zsírjával tölteti fel a száját és az arcát.

– Megtörtént a műtét, de közben az orvos úgy döntött, hogy nincs rajtam elég zsír, és olyan anyagot fecskendezett be az arcomba, amit nem is kértem – magyarázta a nő, akinek a végeredmény az önbizalmára is kihatott. – Nem csókoltam meg a saját férjemet, mert úgy éreztem, hogy undorodik tőlem. Két kisgyerekemet se pusziltam meg, csak ölelgettem – mondta.

Bármily meglepő, az interneten csak néhány kattintás és máris találni olyan orvost, akihez pillanatok alatt adnak időpontot plasztikai beavatkozásra. Ilyenkor jobb kételkedni, mert a végeredmény egész életre maradandó károkat okozhat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hebegni kezdett Karácsony, amikor Gyurcsányról kérdezték, megnémult, amikor az egész baloldalról - videó

mandiner.hu

Videón Orbán Viktor legkedvesebb gratulációja

borsonline.hu

Addig erőszakolta nevelt lányát nap, mint nap, míg nagykorú nem lett

vg.hu

Egy évre eltiltották és az érmét is elvették az orosz tornásznak

ripost.hu

Belebetegedett a botrányba a magyar sztárszínész szeretője

hirtv.hu

A Farkasréti temetőben vesznek végső búcsút Berki Krisztiántól

teol.hu

Részegnek gondolták barátai a magyar férfit – Sokkoló, ami kiderült

mindmegette.hu

Így előzd meg, hogy megpenészesedjen az étel a hűtőszekrényben

borsonline.hu

Nem lehet máshová nézni: Tangában tolta ki kerek popsiját Tolvai Reni

borsonline.hu

Kásás Tamás a forgatás miatt találkozott a bajnoktársaival

csok.origo.hu

CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNY - A legfrissebb hírek, információk.

További cikkek

Küzdelem

„Ápoltam a rákos férjemet, utána pedig én lettem rákos” - Szörnyű megpróbáltatásokon ment keresztül egy házaspár

Lezárás

A rakpart után a Lánchídról is kitiltaná az autósokat Karácsony Gergely