Aktuális

6 évtized után találkozott az édesanyjával a hajléktalan

Bors

Létrehozva: 2018.03.18.

A dolgok úgy alakultak, hogy a 67 éves amerikai Mick Myersnek sem gyermeke, sem felesége nem volt. Három évtizeden keresztül fedél nélkül élt, ráadásul nem is nagyon emlékezett a szüleire. Amikor Jacob Swallwell seriff-helyettes többször kérdőre vonta, miért tekereg az életben cél nélkül, bevallotta, még személyi igazolványa sincs, társadalombiztosítási kártyával meg végképp nem rendelkezik.

"Szántam rá egy kis időt, és mindkettőt megszereztem Micknek, mert annyira megsajnáltam őt" - mondta Swallwell rendőr. "Aztán azt is kinyomoztam, hogy az édesanyja, a 85 éves és még Polly, ráadásul jó egészségnek örvend. Összehoztam hát őket."

"Kirobbanó volt az örömöm" - mesélte Mick Mayers az MSN-nek. "Egészen pici gyermek voltam, amikor anyám elvált apámtól és akkor elszakadtunk egymástól. Most viszont új férje, továbbá édesanyám, és mindkettejük rokonsága meghívott, ebből következően egy kései családegyesítés részese lehettem" - mondta nagyon boldogan Myers.

"Arra kértem Micket, több mint hat évtizedes távollét után, költözzön hozzánk, de ez még bizonytalan. Azért nem jön egyelőre a kaliforniai házunkba, mert annyira megszokta a régi környezetét, ahol eddig élt, hogy nehezen szánja rá magát. De reménykedem abban, hogy ismét örülhetünk majd egymásnak, azaz hozzánk költözik - mesélte Polly, az férfi édesanyja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek