Aktuális

Talált céges benzinkártyával éjjel-nappal tankoltak

Bors

Létrehozva: 2018.02.16.

A gyanú szerint megállás nélkül járta az országot egy talált céges tankolókártyával két bölcskei férfi és a töltőállomásokon másfél hónap alatt 3 millió forintért, 8211 liter benzint vételezett. Úgy érezhették életük legnagyobb szerencséje érte őket, valóságos aranytojást tojó tyúkot kaptak. Az év végi ünnepeket is szorgos tankolgatással töltötték.

Történetünk azzal kezdődött, hogy egy tiszakécskei cég 2017 augusztusában személygépkocsit adott el egy kereskedésnek, ami azt továbbértékesítette. Az autóban véletlenül benne maradt a cég tankoló kártyája. Az elkövetők megtalálták a kártyát, amivel 2017. december 3-tól 2018. január 17-ig szabadon garázdálkodhattak.

A nyomozás során a tiszakécskei rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két bölcskei férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki - tájékoztatott a police.hu

Velük szemben csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Tiszakécskei Rendőrőrs. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek