Aktuális

Sokkot kapott Amarilla, amikor megkérték a kezét Rúzsa Magdi koncertjén

HG

2018. február 28. szerda 04:40

<p>Ahogy <a href="http://www.borsonline.hu/celeb/ruzsa-magdi-koncertjen-kerte-meg-szerelme-kezet/148805" target="_blank">kedden megírtuk,</a> egy fia­tal szerelmes Rúzsa Magdi hétvégi koncertjén kérte meg barátnője kezét, pont akkor, amikor az énekesnő a Szerelem című dalát énekelte. A cikk megjelenésének estéjén jelentkezett a Borsnál a pár, és elmesélték a történetüket. </p>

Csaba a Borsnak elárulta, hogy párja, Amarilla kisebb sokkot ka­pott, amikor a Rúzsa Magdi-koncerten megkérte a kezét. Elmondták, hogy bár az eljegyzésről már beszélgettek korábban, Amarilla nem gondolta, hogy a koncert közben jön el a nagy pillanat.

– Baráti társasággal tízen mentünk a koncertre, közülük az egyik ismerős készítette a videót – mesélte a Borsnak Csaba. A fiatal férfi tudta, hogy barátnőjének Rúzsa Magdi a kedvenc énekesnője, ezért biztos, ami biztos, már júliusban megvette a jegyet.

– A barátnőmnek, de még az ismerőseimnek sem volt sejtelmük arról, hogy mire készülök, erre gondosan ügyeltem. Mindent előre elterveztem, kivéve egy dolgot: nem tudtam, mikor lesz a Szerelem című szám, csak azt, hogy Amarillának ez az egyik nagy kedvence. Már azt hittem, nem is lesz, de aztán megkönnyebbültem, mert utolsó számként ez is megszólalt. A hozzám legközelebb álló ismerősöm kezébe nyomtam a telefonomat, és megkértem, hogy videózzon. Ekkor súgtam Amarilla fülébe: akar-e velem megöregedni? Látszott rajta, hogy nagyon meglepődik, de ebben a pillanatban már le is térdeltem előtte.

A többi már jól látszik a videón: úgy tűnik, mintha a fiatal ápolónő lába alól kicsúszna a talaj, hirtelen könnyekben tör ki, párja alig tudja ráhúzni remegő kezére az eljegyzési gyűrűt. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy bár régóta beszéltek az eljegyzésről, de a lány álmában sem gondolta, hogy ennyi ember előtt kéri meg a kezét Csaba.

– Mivel elég konzervatív vagyok ilyen dolgokban, a párom egészen biztos lehetett abban, hogy édes kettesben leszünk, amikor megkérem a kezét. Amikor megvettem a jegyet a koncertre, akkor jött az ötlet. Onnantól kezdve igyekeztem kipuhatolni, mit szólna egy más jellegű lánykéréshez. Szerencsére nem volt nagyon ellene. A gyűrűvel nem volt gondom, egy ideje már nézegettük az eljegyzési gyűrűket együtt. Végül egy olyan klasszikus darab mellett döntöttem, amelyikről biztosan tudtam, hogy tetszeni fog Amarillának.

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

life.hu

Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten

metropol.hu

Lehull a lepel, erőszakos is tud lenni II. Erzsébet királynő

origo.hu

Nézegessen téli képeket a havas Budapestről

vg.hu

Közel kétezer, az oltást elutasító orvost függesztettek fel Olaszországban

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Holland Kupa: sorfalat álltak a csontrákkal küzdő játékosnak

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

haon.hu

Majdnem tragédiával végződött a magyar énekesnő vacsorája

mandiner.hu

Mégis volt magyar ellenállás a nácizmussal szemben? – Bartha Ákos új könyvéről

mandiner.hu

Parlamenti önéletrajzával szemben a jelek szerint nincs közgazdász diplomája az MSZP-s Bangónénak

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak