Aktuális

Ön elhiszi, hogy ez a lány plasztika nélkül vált élő játékbabává? – fotók

Bors

Létrehozva: 2018.02.26.

A 20 éves svéd lány, Lucia még kamaszként szeretett bele Tim Burton sajátos stílusú filmjeibe, aminek hatására  gótikus babákat kezdett gyűjteni. Később a játékok szépsége miatt erősödött benne az érzés, hogy ő is egy legyen ezek közül a babák közül, és szép lassan átalakította magát.

🐰🌸

A post shared by Luci ☆ (@meltyeye) on

📸 🐏 yo~ Photographer: @poom_samitayothin

A post shared by Luci ☆ (@meltyeye) on

A folyamatot segítette, hogy 15 évesen megismerkedett a japán popkultúrával is, aminek hatásait ötvözte a filmekből ellesett stílussal. Korábban is szerette a lányos, cuki tárgyakat, ruhákat, de idővel rájött, felnőttként sem ciki ezeket viselni, mindegy, hogy a környezete mit szól.

A lányt ugyanis folyamatosan érik kritikák, az utcára sem tud kimenni anélkül, hogy ne tennének rá valamilyen megjegyzést, többnyire negatívat. Egyébként Lucia állítása szerint 20 perc alatt dobja össze megjelenésének egyszerűbb verzióját, egy óra alatt pedig megalkotja a tökéletes külsőt, aminek eléréséhez semmilyen plasztikai beavatkozáson nem esett át, csak színes kontaktlencsét hord, és persze némi sminket. Elmondása szerint ez nem valami furcsa, szexuális töltetű hobbi számára, hanem valami olyan dolog, aminek segítségével felfedezhette önmagát.

Cute outfit but dirty boots, yo. 🦀✨

A post shared by Luci ☆ (@meltyeye) on

A Daily Mailnek elmondta, hogy teljesen átlagos életet él, reggel felkel, elmegy dolgozni, a hétköznap estéket a barátjával tölti, sorozatokat néznek, pihennek. Hétvégente kisminkeli magát, ekkor készít képeket az Instagram oldalára. Lucia, ha babaként jelenik meg az utcán, ujjal mutogatnak rá, csúfolják, többnyire azt gondolják, ez valami fétis lehet, míg a lány teljesen máshogy érzi. Mindenesetre a kedvenc kommentárját egy kislánytól kapta, aki a szüleinek azt mondta, amikor meglátta, hogy Lucia egy igazi hercegnő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek