Aktuális

Napi 30 férfivel fekszik le a házas nő, és boldog, hogy ezzel kereshet

Bors

Létrehozva: 2018.02.20.

Kirie Redfield szereti azt, hogy a testével pénzt tud keresni. Kirie Redfield házas. Kirie Redfield naponta 30 férfivel is megosztja a testét és a nap végén már nem igen emlékszik az arcokra. A nő egyébként nővérnek tanult.

A prostituálttal a Channel 4 tévécsatorna forgatott, mert talán ő az egyetlen brit nő, aki minden héten elküldi a könyvelőjéhez a számláit, saját cége van, és adót is fizet a szexuális együttlétekért kapott pénzek után. A nő egy lakóautóval járja az országot, így gyakorlatilag sziget-szerte igénybe lehet venni a testét - írja a Mirror.

Redfieldnek oldala is van, és állítása szerint azért váltott lakóautóra, mert a szállodákban megbetegedett. “Azt teszem, amit szeretek, nem szégyellem, amit csinálok, és örülök, hogy a testemet használhatom arra, hogy pénzt szerezzek.” A lány egy tisztes brit család egyetlen gyermekeként nőtt fel, elvégezte az iskolákat is, majd nővérnek tanult. Azonban kipróbálta a prostitúciót, tetszett neki, élvezte a figyelmet, ami ezzel járt. Aztán a német pornópiacra készített filmeket, amelyekre a mai napig büszke. 

Bár állítása szerint mindig is fizetett adót, de két éve úgy döntött, jobb ha létrehoz egy céget, mert azzal még tisztábban tudja űzni az ipart. A nőnek egyébként vannak kitételei: 21 évnél fiatalabbal nem hál, durva dolgokat nem vállal, és semmi olyat, amihez állatnak van köze. Redfield azt is kihangsúlyozta, hogy bár ez a szakma veszélyes is lehet, de neki szerencsére soha nem volt dolga rossz alakokkal. “Eddig mindenki tiszteletben tartotta a határokat”- tette hozzá, majd arról beszélt, hogy férje fizikailag mindig a közelében van és lakókocsinak hála, egyik kuncsaftja sem tudja a címét. 

“Sose kérdezem a nevüket, nem érdekel, hogy házasok e, bár látom a jegygyűrűt. Van, akin látszik, hogy magányos, és csak társaságot keres a személyemben. Néhányan meg csak olyanokat szeretnének, amit a nejük nem vállal be.” Az asszony férje nem a szakmában dolgozik, teljesen civil, videójátékokhoz szerez zenét. “25 éves voltam, amikor találkoztunk, és nem volt boldog attól, hogy miből élek. De világossá tettem számára, ha velem akar lenni, el kell ezt fogadnia” - emlékezett vissza a nő. A házaspár 2 kutyával és majd egy tucat macskával éli az életét. A nő rendszeresen támogatja a menhelyeket. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek