Aktuális

Izzó főzőlapot simogatnak az internet bolondjai

R. K.

Létrehozva: 2018.02.21.

<p>Megégett bőr? Izzó, lángoló fájdalom? Kit érdekel! A leg­újabb kihívásban részt vevők néhány perc hírnévért cserébe ezt is gond nélkül bevállalják.</p>

Forrás: YouTube

Azt már megszokhattuk, hogy az interneten időről időre felbukkannak olyan agyament kihívások, amelyekkel egyesek nemcsak az egészségüket, hanem az életüket is kockára teszik.

Csípős

Hülyéknek áll a világ: legközelebb azon sem lepődnék meg, ha néhány bo­lond azon versenyezne, hogy meddig bírják ki egy izzó tűzhely belsejében. Reim Károly

A legújabb őrület nem más, mint egy tűzforró, izzó lap folytonos simogatása, amelyet angolul Hot Coil Challenge-nek neveznek. Aligha kell bárkinek is magyarázni, hogy mindezzel komoly égési sérüléseket okozhatunk magunknak. Az egy perc hírnévért mindent feláldozó őrülteket azonban mindez a jelek szerint abszolút nem érdekli.

Szerencsére idehaza még nem ütötte fel a fejét a bolondéria, külföldön azonban egyre több követője van. Különösen Angliában és a tengerentúlon hódít. 

Büdös halat szagolgatnak

Nemrégiben ütötte fel a fejét a tüzes szkander kihívás is. Ennek a lényege, hogy a vállalkozó szellemű férfiak a befeszített kezük mindkét oldalára gyertyákat vagy bármilyen lángoló tárgyat helyeznek el. Egy másik kihívás már hazánkba is begyűrűzött. Egy svéd ételkülönlegesség, az úgynevezett surströmming az alapja, amely nem más, mint egy hónapokon át rothasztott konzerves hal. Ezt kell a bátraknak megszagolniuk és megkóstolniuk (képünkön).

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek