Aktuális

Hajára kente a Nutellát, erre az eredményre ő sem számított

Bors

Létrehozva: 2018.02.05.

Ha még nem hallotta volna, február 5-én ünnepeljük a Nutella világnapját. A jeles alkalomból a Huda Kattan nevű beauty blogger meg is osztott az Instagram oldalán egy videót, amiben egy nő hajára rákennek egy üveg Nutellát az Aded és Samer nevű szépségszalonban Dubaiban. Kissé hihetetlen, de a videóban szereplő hölgy szőke hajjal sétált be a szalonba, viszont a kijáratot már világos barna árnyalatú hajkoronában vette célba. S mindezt a hajfestéknek használt Nutellának köszönheti, amire ráadásul fodrásztechnikai magyarázat is van!

Huda Kattan (@hudabeauty) által megosztott bejegyzés,

A videóban szereplő fodrász a hajzuhatag bizonyos részein Nutella-gombócokat helyezett el, majd ezekre sűrített tejet locsolt. Végül az egészet fóliába tekerte, kis idő múlva pedig az egészet lemosta, akárcsak egy átlagos hajfestés során. Bár a leírás egy receptkönyvben is szerepelhetne, az eredmény magáért beszél. Ahogy azt a kérdést a Metro is feltette: vajon mennyire lesz tartós egy nutella-tejes hajfestés? A szalonban erre is van válasz.

– Ez a hajtól függ. A világosabb változat két-három hétig tart, a sötétebb ennél hosszabb ideig is. Minél tovább van a csokoládé a hajon, annál sötétebb lesz. Színtől függetlenül, a Nutella fényesebbé teszi a hajat – nyilatkozta a szalon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek