Aktuális

Ennek a balesetnek a túlélője örült, hogy nem került börtönbe a vétkes sofőr

Bors

2018. február 10. szombat 17:30

A 49 éves Simon Smith-ről már írtunk korábban, hiszen azzal sikerült beírnia magát a történelembe, hogy elütötte egy busz, mire ő felállt, leporolta a ruháját és bement egy kocsmába. Nem, nem inni. A brutális balesetet csoda, hogy egyáltalán túlélte, azt pedig szintén ritkaságszámba ment, hogy lábra állt a történtek után, és magától besétálta a becsületrombolóba. A kiérkező rendőrök és a mentők nem is akarták elhinni neki, hogy ő szenvedő fél, amíg nem látták a térfigyelő kamerák felvételét.

A buszsofőrt természetesen perbe fogták, hiszen a gázra lépett a fék helyett, így került életveszélyes helyzetbe Smith, aki váll- és bordatörést szenvedett az ominózus napon. A sofőr a bíróságon azt mondta: nagyon sajnálja, ami történt, és mielőbbi gyógyulást kívánt, illetve hozzátette, reméli, Smith-nek minél előbb visszatér az élete a normális kerékvágásba.

A kétgyerekes apa az ítélethirdetéskor cseppet sem volt csalódott, mert nem akarta, hogy a sofőr börtönbe menjen. Közúti veszélyeztetés miatt 8 hónapos börtönbüntetést kapott Senghor, természetesen felfüggesztve. Az áldozat örült neki, mert mint mondta, tudta, hogy nem direkt csinálta a férfi.

További cikkek

Bejelentés

Túl messzire ment a baloldal a járványkezelés támadásában: Itt vannak Orbán Viktor legfrissebb bejelentései

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Ez is érdekelhet