Aktuális

Első fotózásával került óriásplakátra Nóra

P. Zs.

Létrehozva: 2018.02.27.

<p>Az óriásplakátjára tett egy helyi hamburgerező egy szépséges békéscsabai lányt, aki így egy csapásra ismert lett a városban.</p>

Helyi kajának helyi arc: édesanyja unszolására jelentkezett a békéscsabai Szudár Nóra egy több mint negyedszázada működő hamburgerező pályázatára. Még csak egy hete van kinn a 44-es főút mellett az óriás­plakát a lánnyal, és sorra keresik a barátok, ismerősök, de ismeretlenek is, hogy gratuláljanak és megkérdezzék, hogyan került oda. A válasz egyszerű: szerencsét próbált és sikerrel járt.

– Anyukám kezdte mondogatni, hogy jelentkezzek a facebookos felhívásra, és végül sikerült is meggyőznie. Gondoltam, mi történhet? Legfeljebb lesz pár jó fotóm – mondta nevetve a Borsnak a budapesti ELTE 21 éves hallgatója. Aztán maga is meglepődött, hogy végül őt választották ki a „szerepre”, pontosabban a Békéscsaba és Gyula közé kitett óriásplakátra.

Megkérdeztük, hogy elcserélné-e az egyetemi tanulmányokat egy modellkarrierre, ám egyelőre ez meg sem fordul a fiatal lány fejében. Már kislányként is komoly hivatás érdekelte, és most is ragaszkodik hozzá, hogy gyógypedagógus legyen. Persze, ha megkeresnék, hobbiszinten elgondolkodna, hogy valami máshoz is adja-e az arcát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek