Aktuális

Családi tragédia Foktőn: reggelit adott anyjának, majd halálra szúrta Gizella

L. B.

2018. február 5. hétfő 04:20

Több késszúrással végzett 89 éves anyjával, majd magát is meg akarta ölni a foktői nő. Lánya döbbenetes módon úgy látja, jobb lett volna anyjának, ha be tudja fejezni az öngyikosságot.

Forrás: police.hu

Borzalmas családi tragédia rázott meg egy 1500 lelket számláló Bács-Kiskun megyei falucskát. A foktői Petőfi Sándor utcában Gizella több szúrással halálra késelte fek­vőbeteg, 89 éves édesanyját. Szörnyű tette után maga ellen fordította a kést, de nem járt sikerrel. A ki­érkező rendőrök az anyja holtteste mellett találtak rá, majd kórházba szállították. Információink szerint Gizella már nyolc éve gondoskodott szerettéről, elkeseredésében pedig már másoknak is beszélt gyilkossági szándékáról.

– Nagyon rendes asszony volt, a múlt héten is többször beszéltem vele az utcán. Láttam rajta, túlterhelte magát, jelezte is, hogy mire készül. Persze mondtam neki, hogy ne csináljon hülyeséget, de sajnos nem vettem komolyan. Nem gondoltam, hogy képes megtenni, hiszen nagyon szerette – mondta megtörten a Borsnak az egyik szomszéd.

A 63 éves, korábban egészségügyben dolgozó asszony nem akarta szeretetotthonba vinni az anyját. Az elmúlt hónapokban viszont egyedül maradt vele. Szintén súlyos beteg férje ugyanis október óta kórházban van.

A nő rokonai is érezték, valami nincsen rendben vele, és hogy besokallhatott. A szombat reggelt még a napi rutinja szerint kezdte, úgy tudni, még a reggelijét is elkezdte készíteni az anyjának. Azután szúrt. Információink szerint az öngyilkossági kísérlet után kérdéses volt, hogy Gizella életben marad-e, de azóta már ja­vult az állapota. 

Lapunk megtalálta Gizella lá­nyát, aki éppen az édesanyjához készült a kórházba. Nyilatkozni nem szeretett volna, de annyit elmondott, édesanyjának tudnia kellett, ha nem sikerül az öngyilkosság, annak súlyos következményei lehetnek, ezért a lány szerint talán jobb lett volna, ha végigviszi, amit elkezdett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nőt, aki beismerte tettét. Őrizetbe vették, és rövidesen indítványozzák előzetes letartóztatását.

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak

borsonline.hu

Brutális balesetben elhunyt nyíregyházi anya utolsó szavai: "Szia drágám, délután jövök érted"

origo.hu

Másképp érdemes zöldség-gyümölcsöt vásárolni, mint eddig tettük

vg.hu

Európai Gyógyszerügynökség: emlékeztető oltásra van szükség az omikron ellen

kemma.hu

Videón az Oroszlányban rendőrökkel szembeszálló anya: gyerekéért harcolt

origo.hu

Generációs kapcsolatot mutattak ki a dohányzás és a testzsír között

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: norvég győzelem a tartalékos németek felett

origo.hu

Meghökkentő, de igaz: a világon létezik még egy Hősök tere - galéria

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

life.hu

"Szépek az ikrek!" - Tolvai Reni mellei felborzolták a kedélyeket, nem bírnak magukkal a rajongók

life.hu

Így néznek ki a legnagyobb sztárok smink nélkül: megdöbbentő a különbség - Fotó

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?