Aktuális

Benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta gyermekei édesanyját Juhász Péter

Bors

Létrehozva: 2018.02.10.

Tettlegesen, súlyosan bántalmazta, benyugtatózta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke. – mindez szerepel abban a peranyagban, amely a II-III. kerületi bíróságon van. Juhász egykori élettársa  előbb a gyámhivatalhoz fordult, majd az ügy a bíróság elé került.

Másfél évvel ezelőtt, 2016 szeptemberében robbant a bomba: Juhász Péter és élettársa kilenc év együttélés után szakítottak. A hírt maga a politikus jelentette be a Facebook oldalán. „Úgy tűnik, az együttélés most így nem megy. Ezért szakítottunk. Nem ragoznám tovább, ezt is csak azért osztom meg veled, hogy tőlem tudd meg, be valamelyik bulvárlapból, ami követ egy bokorba”– állt akkori bejegyzésében.

A család felbomlását Juhász azzal indokolta, hogy a munkájából járó politikai csatározások felőrölték kapcsolatát. Elköltözött három gyermekétől és azok édesanyjától, magára hagyva ezzel a nőt a gyermeknevelés minden nehézségével. Juhász Péter hamar túllépett a „ nagy megrázkódtatáson” 2017 májusában már új párja volt, míg egykori élettársa a három közös gyermekkel külföldre menekült, otthonától távol kezdett új életet. A súlyos, megdöbbentő események vezettek odáig, hogy Juhász Péter és egykori élettársa viszonya végérvényesen megromlott, és ma már szóba sem állnak egymással.

Az Együtt politikusa éveken keresztül verbálisan bántalmazta , érzelmileg zsarolta és folyamatos pszichés nyomás alatt tartotta gyermekei édesanyját, aki úgy döntött, hogy a saját és a gyermekei védelmében elhagyja az országot. A lelki és fizikai megpróbáltatások azonban a költözés ellenére sem értek véget. 2016 végén a gyerekek anyjukkal együtt hazajöttek Magyarországra. Senki sem gondolta volna, hogy a karácsonyi látogatás az egyik pillanatról a másikra igazi rémálommá válik.

Az Együtt politikusa ugyanis volt élettársával való találkozásakor arra kényszerítette a nőt, hogy ujjlenyomatával oldja fel telefonja zárolását. Mikor ezt egykori élettársa nem tette meg, elvette tőle a készüléket , majd a földhöz vágta, ami azonnal darabokra tört. A megaláztatásnak azonban itt még nem volt vége. Juhász– a nő akarata ellenére– több napra bezárta a lakásba gyermekei anyját, nyugtatókkal begyógyszerezte és tettlegesen súlyosan bántalmazta őt. A történtek után Juhász volt élettársa idegileg összeomlott, fizikailag szinte a végtelenségig legyengült. Az asszony a gyermekei és saját maga védelmében előbb a gyámhivatalhoz fordult, majd az ügy a II.-III. kerületi bíróság elé került. 

Információink szerint a baráti támogatásnak köszönhetően a politikus egykori élettársa mára megerősödött és mindent megtesz azért, hogy három imádott gyermekének megfelelő lelki és anyagi hátteret biztosítson. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek