Aktuális

Bajban a Budapest Airport, már véleményezni sem lehet

P. Zs.

Létrehozva: 2018.02.05.

Ma reggel még lehetett értékelést leadni a Budapest Airport hivatalos Facebook-oldalán, és záporoztak is az egy csillagos vélemények.

Az értékelésekből kiderült az is, hogy a napokban rengeteg utasnak tűnt el a poggyászából értéke: cigaretta, élelmiszer, parfüm, de akár jeggyűrű is.

A biztosítékot egyébként az verte ki, hogy egy koreai utas beszámolt a Facebookon arról, hogy áttúrták a bőröndjért, és a világ legrosszabb repterének értékelte a repteret.

Ezután indult el a lavina, a 444.hu-nak egy magyar házaspár is nyilatkozott, akik Dublinból látogattak haza, és a bőröndjükből eltűnt két karikagyűrű is.

Ma reggel még lehetett válogatni az egy csillagos történetekben, ám néhány órával később ez a funkció már eltűnt a Facebookról.

Update: A Budapest Airport kora délután a Facebook-oldalukra kitett közleményben reagált a hírekre. Ebben kiemelik, hogy a lopások száma 2016-ról 2017-re közel a felére csökkent (92-ről 53-ra), valamint azt is, hogy a poggyászfelvételt a légitársaságokkal szerződést kötött földi kiszolgáló társaságok végzik, amikhez ők csupán az infrastruktúrát biztosítják. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek