Aktuális

Azzal küldték haza a 3 éves kislányt: már meggyógyult - napokkal később meghalt

Bors

Létrehozva: 2018.02.13.

<p>A dokik azt mondták: már sokkal jobban van a kislány, nyugodtan hazavihetik. Tévedésük végzetesnek bizonyult.</p>

Forrás: Facebook

Egyre több áldozatot szed az influenzajárvány világszerte. Talán az Egyesült Államokból érkeznek a legaggasztóbb hírek, ahol az idei szezonban már 53 kisgyermek hunyt el a vírusnak köszönhetően. Sajnos közéjük tartozik Alivia R. Viellieux is. Az indianai kislány március huszadikán ünnepelte volna a negyedik születésnapját. Hétfőn vitte el a súlyos járvány.

Aliviát február hatodikán vitte édesanyja kórházba. A dokik megállapították: influenzás, és azonnal be is fektették az intézménybe. Nem véletlenül: a lányka ekkor már magas láztól szenvedett, valamint olyan gyenge volt, hogy pelenkázni kellett, mert képtelen volt szükség esetén kimenni a mosdóba. Édesanyja elmondása alapján csak karban lehetett bárhová is vinni, annyira gyenge volt.

A dokik ennek ellenére két nappal később - múlt csütörtökön - úgy döntöttek, most már eléggé jól van a hároméves kislány. Állapota jelentősen javult, túl van a nehezén, így megengedték szüleinek, hogy hazavigyék.

Alivia pár nappal később - hétfőn - elhunyt. Boncolása kimutatta: az influenza szövődményeként tüdőgyulladás alakult ki nála - írja a Daily Mail. Azt jelenleg még nem tudni, hogy az orvosok hibás döntésének lesz-e bármilyen jogi következménye.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek