Aktuális

80 nős férfival feküdt le a terapeuta, aki szerint erről a feleségek tehetnek

Bors

Létrehozva: 2018.02.27.

A kétgyerekes, 43 éves  Louise Van Der Velde miután elvesztette a férjét, saját bevallása szerint 80 nős férfival volt szexuális kapcsolat, amely miatt valójában a feleségek a hibásak - írja a Daily Mail.

A szexterapeutaként dolgozni nő szerint a hagyományos házassági tanácsadás mára már elavult, és sikertelen is, hiszen a modell amire alapoz, már 150 éves, és azóta már igencsak megváltozott a helyzet. Louise Van Der Velde szerint a monogámia nem mindenki számára működőképes modell, ma már nem felel meg az emberi természetnek. Ahhoz, hogy a szenvedély újra meg tudjon jelenni egy házasságban, mást kell csinálni mint amit eddig javasoltak a szakemberek.

A nő szerint az élet egyébként is rövid ahhoz, hogy egyetlen partnerhez ragaszkodjunk, és sokaknak jóval nagyobb térre van szüksége szexuális értelemben. Louise Van Der Velde 2004-ben vesztette el férjét, de szerelme halála előtti évben már nyílt kapcsolatban éltek. A nő azután látta igazoltnak a szexuális szabadságot, miután rájött, férje halál csak alátámasztotta azt, az élet rövid, ezért kell minden lehetőséget meg kell ragadni, azért hogy boldogok legyünk.

Louise Van Der Velde szerint mindenki ismeri azokat a tekinteteket, amelyeket február 14-én az éttermekben látni: szenvedély nélküli szempárok, amelyeket egy közös cél tart össze csupán, a gyermekek felnevelése. A legtöbb nő szerinte azzal hibázik, hogy a hálószobát otthagyja, és aztán csodálkozik, ha a férje félrelép. “Minden erőfeszítést a gyerekekbe, a munkába és a háztartása ölnek a nők, a férjükre pedig nem fordítanak gondot.”

A kétgyerekes anya ugyanakkor kihangsúlyozta, nem keres új férjet magának, mert a monogám kapcsolat nem köti le. Van Der Velde terápiáin nyíltan kell beszélni a szexuális fantáziákról, és arra is van lehetőség, hogy más párokkal is szexelhessenek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek