Aktuális

A Tisza-parton veszett nyoma a 17 éves Bencének

Bors

Létrehozva: 2017.12.27.

Szolnokon egy 17 éves fiúnak, Járomi Bencének veszett nyoma december ­22-én. Barátaival ment bulizni egy Tisza-parti klubba, ahonnan éjjeli egy körül indult haza.

Harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza. Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért. A hídon várt rám az unokatestvérem, és mivel Bence is arra indult, biztos voltam benne, hogy találkoznak. Ám ők már nem látták őt, és mi sem, amikor húsz perc múlva elindultunk arra – árulta el a Blikknek Milán, a fiú barátja.

A fiút a rendőrök is keresik, próbálják bemérni a telefonját, a környék kamerafelvételeit is elemzik és nyomkereső kutyákat is bevetettek, egyelőre azonban semmi nyoma Bencének.

A fiú körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Arca ovális, haja barna, felül oldalra fésült és oldalt felnyírt. Szeme barna és barna keretes szemüveget visel. Eltűnésekor fekete színű farmert, fekete színű pulóvert, fekete orkán kabátot és egy fekete magas szárú cipőt viselt – írta a police.hu.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek