Aktuális

Egyetlen egy dolog bizonyítja a szülőknek, mikor lett öngyilkos lányuk

Bors

Létrehozva: 2017.09.15.

Leah Hook otthon maradt a tavaszi szünetben, míg családja elment biciklitúrázni. Amikor hazaértek találták meg a felakasztott lányukat, mellette egy órával. Innen tudták meg a szülők, mikor végzett a lány magával – derült ki a gloucesteri halottkém munkatársának szavaiból. A lány ugyanis kivette az órából az elemeket, ami hajnali 3:30-kor állt meg. Az apa szerint ezzel üzente meg lányuk, mikor ment el.

A szülők, mikor megpillantották Leah-t, azonnal megpróbálták újraéleszteni, és hívták a mentőket, de már nem sikerült megmenteni az életét – írta a Metro.

Az apa, Richard későb úgy nyilatkozott: „El akartunk utazni a hétvégén, Megpróbáltuk elérni, hogy ő is eljöjjön velünk Devonba, de nem akart eljönni. Utólag azt gondolom, már várt erre a lehetőségre.”

Az út alatt több SMS-t is váltottak, amiben nem volt furcsa a lány viselkedése.

A haláleset utáni vizsgálat  arra jutott, hogy a lány a stressz, amit a vizsgái váltottak ki, végzett magával. Ki sem lépett az előtte való héten a házból, se iskolába, se a munkahelyére, ahol részmunkaidőben dolgozott. A boncoláskor kannabisz nyomát találták a szervezetében, de arra nem derült ki, pontosan mikor füvezett és mennyit.

2015-ben a háziorvosához egyszer már került azért, mert végezni akart magával, akkor beutalták egy segítő csoportba, de soha nem ment el oda.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek