Aktuális

Az orvosok egy évtizedig sikertelenül próbálkoztak, ő 4 hét alatt rendbehozta a bőrét

Bors

Létrehozva: 2017.09.30.

Hihetetlen gyógyuláson ment keresztül egy brit nő, aki gyakorlatilag kamaszkora óta küzd a problémás arcbőrével - írja a Daiyl Mail. A folyamatosan gyulladásban lévő, égő, vörös, pattanásos, szeborreás arcbőrére már mindent kipróbált, de az orvostudomány jelenlegi állása szerint semmi esélye sem volt arra, hogy akár egy kicsit is javuljon az állapota. Aztán jött a megmentő ötlet: ha semmilyen gyógyszer, kence nem használ, próbáljunk ki valami olyat, amit eddig senki! 

A meg nem nevezett brit nő ekkor fogta magát, és rákeresett először a gyulladáscsökkentőkre, aztán a gombaölőkre, az antibakteriális és antiszeptikus szerekre, majd a kiadott találatokat "összegyűrte" és megkereste mi az a szer, étel, bármi, ami egyszerre tartalmazza mindet. A keresés végeredménye a méz lett. 

A nő négy héten át kezelte mézzel az arcbőrét úgy, hogy először lemosta fertőtlenítő folyadékkal, majd vékonyan felvitte a ragacsos anyagot, azt finoman belemasszírozta a bőrbe és három órán át nem mosta le. 

"Nem tudom elhinni, milyen gyorsan és viszonylag fájdalommentesen működött! Úgy tervezem, hogy folytatom a kezelést minden második, vagy minden harmadik nap, amíg minden egyes seb nyoma el nem tűnik, majd hat hónapig hetente megismétlem, nehogy visszajöjjön." Számos tanulmány alátámasztja egyébként ezt a fantasztikus, ugyanakkor pofonegyszerű gyógymódot, hiszen a vizsgálatok azt mutatják, hogy a méz ekcémára, pikkelysömörre, és pattanásos bőrre is rendkívül pozitív hatást gyakorol. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek