Aktuális

Alex egyszerre keresi az őt cserbenhagyó gázolót és a megmentőjét

R. K.

2017. szeptember 8. péntek 05:30

Megdöbbentő baleset történt szombat hajnalban Zuglóban. Egy fiatalember, Horn Alex éppen egy koncertről tartott hazafelé, s amikor az éjszakai buszról leszállt a Pongrátz Gergely téri megállónál, elgázolták.

– Át akartam menni az úton, amikor egy viszonylag nagy se­bességgel közlekedő autó el­ütött. A balesetből nem igazán emlékszem többre, csak arra, hogy métereket repültem, majd kiterülve, magatehetetlenül fekszem az úttest kellős közepén – mesélte a Borsnak a szerencsétlenül járt huszonnégy éves férfi.

– Az is biztos, hogy aki el­ütött, megállás nélkül továbbhajtott. Több jármű elment mellettem, de szerencsére az egyik lelkiismeretes autós megállt, és azon nyomban mentőt hívott – emlékezett a történtekre. Alexet a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították. Az orvosok rögtön látták, hogy komoly a baj: eltört a medencecsontja, a bal lábszárán pedig nyílt törést szenvedett. Ráadásul a számtalan horzsolás mellett a fejéből és több testrészéből is az autó szélvédőjéből kitört üvegszilánkok álltak ki. Tudni lehetett, hogy rengeteg műtét és hosszú felépülés vár majd rá.

– Lelkileg nehéz mindezt megélni. Komoly fájdalmaim vannak, a lábamból vasak és drótok állnak ki, de szerencsére a család és a barátok tartják bennem a lelket. Szeretném mindenképpen megtalálni a gázolómat, hogy megkérdezhessem tőle: ha hibás volt, ha nem, miért hajtott tovább? Emellett azt az illetőt is keresem, aki komoly emberséget mutatva segített rajtam. Elsősorban neki szeretnék egy óriási köszönetet mondani, nem tudok elég hálás lenni azért, amit ér­tem tett – mondta Alex.

Az elgázolt fiatalember igazolványtárcájának is nyoma ve­szett, azonban arról sajnos fogalma sincs, hogy a brutális baleset során hova tűnhetett.       

További cikkek

Börtön

Törölj mindent! – utasította diákját a vele szexelő tanárnő

Bűntény

Élő adásban rontotta meg kislányait a horroranya

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ezt árulja el rólad, hogy a hét melyik napján születtél

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek

makronom.mandiner.hu

Összeomlott a szállítás és épp a szállítmányozók nem engedik talpraállni: a haszonért kartelleznek

teol.hu

Dráma Felsőnyéken: a háziorvosi asszisztens élesztette újra a falu legidősebb hölgyét

origo.hu

Emiatt halnak meg sokan szex közben

nemzetisport.hu

Női kézi: újabb vb-bronzérmes dán játékossal hozták szóba a Győrt

origo.hu

Csúnyán összevesztek a szupergazdagok egy New York-i repülőtér miatt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Corrales-bravúrokkal Spanyolország elődöntős

boon.hu

Bezárja a baloldali városvezetés az Ellipsumot

mandiner.hu

Robbie Williams pénzzé teszi három Bansky-képét

origo.hu

Így állt meg az élet az extrém havazás miatt Isztambulban - galéria