Aktuális

22 év után találta meg édesanyját Klaudia

L. B.

Létrehozva: 2017.09.27.

<p>Születése után eldobták Kapitány Klaudiát, születési nevén Fige Mariannát. Most, 22 év elteltével egy facebookos hirdetésnek köszönhetően sikerült rálelnie édesanyjára.</p>

– Anyukám akkori férje börtönben volt, én pedig egy kaland eredményeként születtem meg. A férfi kegyetlen választás elé állította, és sajnos mellette döntött, engem pedig örökre eldobott – elevenítette fel szívszorító történetét a Borsnak Klaudia. – Egy hónapig intézetben voltam, aztán három hónapos koromig nevelőszülőknél, majd másik nevelőszülőknél, amíg tizennégy nem lettem. Ők rengeteget ittak, egyáltalán nem foglalkoztak velem. Végül még két másik intézetet is megjártam, voltam Monoron és Érden is, amíg nagykorú nem lettem. 

Klaudia ennek ellenére próbált teljes, normális életet élni. Bár az iskolát idő előtt abbahagyta, dolgozott minőségellenőrként, gépkezelőként és komissiózóként is. Nemrég pedig úgy döntött, hogy megpróbálja megtalálni az édesanyját. A kíváncsiság, hogy ki lehet ő, már régóta motoszkált benne, de ezt felerősítette nemrég megszületett kisfia.

– Meglátták a Facebook-bejegyzésem Tiszavasvárin, ahol – mint megtudtam – az édesanyámék élnek. Írták a helyiek, hogy ismerik őket, de először nem mertem rájuk írni, mert nem voltam teljesen biztos magamban. Végül az egyik fia, vagyis az öcsém küldött egy privát üzenetet – mondta a lány.

Ha csak telefonon is, de a napokban megvolt az első beszélgetés.

– Egész életemben erre a pillanatra vártam, de megszólalni sem tudtam először. Elmesélte, hogy nagy döntés elé állították. Később ugyan próbált megkeresni, de az örökbefogadásom titkosítva volt, így nem járhatott sikerrel. Azt mondta, hogy szeretné velem tartani a kapcsolatot. Ettől én sem zárkózom el, de sosem fogok tudni anyaként tekinteni rá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek