Aktuális

Peller Károly megette osztálytársa ebédjét

Bors

2017. augusztus 8. kedd 14:00

Klasszikus, térkép előtt pózoló iskolai fotójával, Peller Károly is indulhatna a Bors játékán. Így övé lehetne az a wellnesspihenés, tablet vagy okosóra, amivel a legjobb, iskolás retró fotót beküldő olvasóinkat szeretnénk megjutalmazni. Olvasóink képeit a retro@borsonline.hu-ra vagy szerkesztőségünk postacímére várjuk. De mielőtt feltúrná a fiókját, olvassa el a színész iskolás sztoriját.

Peller Károly, az Operettszínház sztárja állítja, hogy ő bizony nagyon jó kisfiú volt.

– Szerencsés voltam, mert az ovis szerelmemmel, Mártival kezdtem az általánost – meséli Karesz. – Nyolc évig együtt jártunk suliba, de csak alsóban voltunk szerelmesek. Délutánonként volt, hogy náluk tanultunk. Olyankor egy Quelle katalógust nézegettünk, bútorokat, lakberendezési tárgyakat, és a felnőtt életünket tervezgettük. Milyen lesz a házunk, hogyan rendezzük be.

Soroksáron járt iskolába Karesz, mert a szülei ott dolgoztak, de akkor még Dunavarsányban laktak. Ezért a délutánokat néha Mártiéknál, de gyakrabban egy másik osztálytársánál, Móninál töltötte.

– Móni nem nagyon evett, pedig az anyukája, Anci néni remekül főzött. Én annál inkább! Akkor kezdtem el gömbölyödni. Nagyon szerettem Mónit és Anci nénit. Az alsós tanítóimmal, Anikó és Marika nénivel a mai napig kapcsolatban vagyok a Facebookon.

További cikkek

Bejelentés

Túl messzire ment a baloldal a járványkezelés támadásában: Itt vannak Orbán Viktor legfrissebb bejelentései

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Ez is érdekelhet