Aktuális

Nem véletlen lett ez a fitness-szelfi pillanatok alatt a net kedvence

Bors

Létrehozva: 2017.08.18.

Anna Victoria fitness-edző az Instagramnak köszönheti igazi népszerűségét. A jelenleg 1,3 millió követővel büszkélkedő lány posztjainak egyik nagy pozitívuma, hogy nem csak tökéletes testét mutogatja a fotókon, de bizony arról is beszámol, ha egyszer-egyszer letér a “jó útról”. Sőt, hirdeti is, hogy néha nyugodtan csaljunk!

Anna ugyanis azt vallja, a diétába beiktatott egy-egy csalással (nassolással-pihizéssel) töltött nap sem dönti romba az addig elért eredményeket. Sőt, egy szelfisorral be is bizonyította ezt. 

Az első képet azon a reggelen lőtte, amikor elindult Disneylandbe a minap. A másodikat az egész napos habzsi-dőzsi után: nem fogta vissza magát, karamellás almát, fagyit, édességeket falt be, jól érezte magát, ami bizony meg is látszott rajta. Az emberek többsége ilyenkor esne kétségbe, hogy most aztán mindennek vége, tönkretették hosszú hónapok munkáját. Épp ezért lőtt Anna egy harmadik szelfit is - a Disneylandben töltött, lazulós nap utáni reggelen. És láss csodát: hála annak, hogy lefekvés előtt megivott jó adag vizet, plusz némi proteint is betolt, visszanyerte régi alakját.

A hármas szelfi - mondanunk sem kell - pillanatok alatt körbejárt a neten. Röpke két nap alatt közel 37 ezer lájkot gyűjtött össze és félezer hozzászólás érkezett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek