Aktuális

Van bevált kutyatorta recepted? Tubinak szülinapja lesz!

Bors

Létrehozva: 2017.06.04.

Mondd el, mutasd meg!

Csütörtökön lesz négy éve, hogy Tubalány élete nagyot fordult, és kikerült a menhelyről. Sosem fogom elfelejteni azt a napot, amikor először találkoztam vele. Minden benne volt a tekintetében, az egész addigi élete. Rettegett, remegett, nem engedte, hogy a közelébe menjenek, pedig készültem egy csomag táppal is, hátha azzal magamhoz tudom édesgetni. Szépen lassan sikerült megkörnyékezni őt, és pillanatok alatt óriási szerelem lett közöttünk.

A másik kutyámmal is elég gyorsan összebarátkoztak. Sajnos Töki, a mopsz már nem él. 

Tubi rendes, egészséges kutyalány lett, akit bátran lehet vinni emberek közé, kirándulni, vagy akár a világ végére. Imádja az életet! Talán azért, mert volt, amikor mindent meg kellett tennie azért, hogy életben maradjon…

Sajnos ismerjük az előéletét, mert a gazdájától lett kimentve.

Egy férfi kutyája volt körülbelül két-három éves koráig. (Nem tudjuk mikor született, csak tippelni lehet) A férfi ütötte-verte, szörnyű körülmények között, bezárva tartotta őt. Élete ezen szakaszában még emberekkel sem nagyon találkozott, nem, hogy a világgal. A gazdájának a szomszédja mentette meg az életét azzal, hogy kilopta őt. Megsajnálta Tubit, mert hallotta, hogy rendszeresen sír és vonyít. Így került menhelyre, ahol nem tudom pontosan mennyi időt töltött el. Amikor találkoztam vele, a teste még tele volt sebekkel, bőrbetegségei is voltak, nagyon sokszor kellett őt állatorvoshoz vinni, hogy kikezeljék a problémáit. 

Szerintem ezért van az, hogy a mai napig fél a férfiaktól, és bizalmatlan az emberekkel. Idő kell neki míg feloldódik és konstatálja a helyzetet, hogy nem kell félni, senki sem fogja őt bántani.

Ideiglenes gazdinak indultam, de szerintem legbelül már az első találkozásunkkor tudtam, hogy örökre velem marad.

Szeretnénk meglepni őt a szerkesztőségben egy tortával, ezért kérnénk a segítségeteket. Ha van olyan kutyatorta receptetek ami bevált, könnyű elkészíteni, és még guszta is, akkor küldjétek el nekünk fotóval együtt a [email protected] címre! Megszavazzuk magunk között a leggusztábbat, elkészítjükTubinak, majd másnap bemutatjuk a receptet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek