Aktuális

Űrállomás-avatóra jelentkezett Orbán fia

BLN

Létrehozva: 2017.06.30.

Alaposan meglepődött a viccpárt elnöke, amikor megtudta, felcsúti űrállomás-avatójukra a miniszterelnök fia is kilátogatna. Orbán Gáspár a Facebookon jelezte, részt vesz a paródiaeseményen.

Ó, ez király! Fogalmunk sem volt, hogy jön, de szeretettel várjuk – üzente lapunkkal a Kétfarkú Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő. A Bors a Facebookon vette észre, hogy Orbán Gáspár is jelezte részvételét a viccpárt egyik eseményén, amit éppen Felcsúton, édesapja szülőfalujában tartanak augusztus 19-én. Az esemény nem akármilyen: az első hivatalos űrállomásavatás. Persze, csak viccből. A miniszterelnök fia eddig következetesen elzárkózott minden nyilvános politikai véleménynyilvánítástól, inkább a vallási életben találta meg magát. Az pedig mindenképp figyelemreméltó, hogy az egyik kedvelt ellenzéki párt eseményére jelentkezett be. Egyébként rajta kívül még ezerhatszáz ember jelezte, hogy biztosan ott lesz.

– Űrállomás-avatásra készülünk, majd űrhajósok kilövését az űrbe. Ha Orbán Gáspár jelentkezik rá, akkor biztos fellőjük őt is. Mert, aki jelentkezik, fellőjük – tréfálkozott a kutyapárt elnöke. A felcsúti program igen változatos, tervezik, hogy feljuttatnak egy közmunkás párt, egy gázszerelő párt, egy élsportoló párt, egy stróman párt, valamint egy kutyapárt is. 

– Lesz összeesküvés-elméleti és laposföldhívő konferencia, barátságos futballrangadó földön kívüli és a földön belüli lakó magyarok közt. Gáspár pedig, ha jól tudom, szeret focizni, talán ez az esemény keltette fel az érdeklődését – fejtegette a viccpárt vezetője. – Persze, ha elindul, nem garantáljuk, hogy nyer is – jegyezte meg. De ígérte, ha Orbán Gáspár végül valóban tiszteletét teszi a kétnapos rendezvényen, biztosan kitalálnak számára valamilyen meglepetést.

Természetesen kerestük Or­bán Gáspárt is, valóban tervezi a megjelenést az űrállomás-avatáson, és ha igen, milyen indíttatásból, de nem tudtuk elérni.

Főbb beruházások Felcsúton

Sportcsarnok 6 milliárd Ft
Stadion 3,8 milliárd Ft
Kazánház 3,1 milliárd Ft
Kisvasút 600 millió Ft
Víztorony áthelyezése és az új iskola 65 millió Ft
Járdaépítés 40 millió Ft

Mi jut a szomszédos Óbaroknak?

A falu éves költségvetése: 60 millió Ft
Járdát építenének, de nincs pénzük rá

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek