Aktuális

Orbán Viktor: Nem engedhetünk Brüsszelnek

Bors

Létrehozva: 2017.06.12.

A nyári szünet előtti utolsó heti ülésszaka kezdődött hétfőn, a parlamentben napirend előtt felszólalt Orbán Viktor is. A miniszterelnök több témában is keményen bírálta Brüsszelt.

"Brüsszel nyíltan a terroristák pártjára áll" - mondta Orbán az országgyűlésben, hozzátéve, hogy Magyarország nem engedi, hogy az Európai Unió ránk erőltesse a betelepítési kvótát, és a kerítés a déli határon marad.

"Amíg én vagyok a miniszterelnök, a kerítés a déli határon állni fog" - mondta Orbán. "Amíg a polgári nemzeti oldal adja a derékhadat, addig a haza is védve lesz."

A kormányfő úgy fogalmazott: amíg a Fidesz és a KDNP kormányozza az országot, addig nem engednek Brüsszel zsarolásának és elutasítják a kötelező betelepítési kvótát.

"Magyarország pályára állt, minden okunk megvan a bizakodásra, újra van jövőnk" - jelentette ki felszólalása végén Orbán Viktor a magyar gazdaság eredményeit elemezve.

Az ellenzék soraiból ugyanakkor a miniszterelnököt támadták keményen, az MSZP-ből Tóth Bertalan az egészségügy állapot mellett a labdarúgásra költött milliárdokat kérte számon Orbánon, utóbbi kapcsán természetesen szóba került az Andorra elleni pénteki vereség.

A jobbikos Vona Gábor szerint maffiakormányzás zajlik az országban, és ennek a feje Orbán Viktor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek