Aktuális

Három mázsa felett jött rá: ilyen testtel nem lehet anya

Bors

Létrehozva: 2017.06.13.

Forrás: YouTube

Bizarr álmokat dédelgetett a 28 éves Monica Riley: a brit asszony ugyanis azt vette a fejébe: ő lesz a világ legkövérebb nője. Ami a legelképesztőbb: extrém hízókúrájában párja, a nem épp nagytestű Sid is támogatta-segítette. A nőnek naponta 10 000 kalóriát kellett elfogyasztania, a végső cél pedig az volt, hogy annyira meghízzon, hogy még mozogni se tudjon. Végül 317 kilogrammra hizlalta fel magát - most azonban rájött, ha élete egy másik álmát (az anyaságot) meg akarja valósítani, akkor le kell mondania a felszedett kilókról. 

Monica ugyanis már túl van két vetélésen. Most ismét terhes, orvosai azonban egyértelművé tették számára: vagy a gyerek, vagy a mértéktelen zabálás. “Volt az életemben egy pont, amikor én akartam a világ legnagyobb nője lenni. Azt akartam, hogy ágyhoz legyek kötve, ne tudjak mozogni, és etetni kelljen életem hátralévő részében. De most, hogy teherbe estem, végre feleszméltem” - magyarázta Riley, aki 10 hét alatt 89 kilótól szabadult meg. 

Amíg hízott, Monica egy átlagos nap folyamán hat hotdogot, egy nagy tál cukros kukoricapelyhet, két súlynövelő shake-et, néegy csirkés szendvicset, négy dupla sajtburgert, 30 csirkefalatkát, sajtos makarónit, és egy nagy vödör fagyit fogyasztott el. Manapság salátákat, párolt zöldséget és csirkét eszik, emellett naponta sétál - írja a Daily Star. “Sokat sírtam. Hatalmas kihívás volt. Az étel olyan függőség számomra, mint másnak a drog vagy az alkohol” - mesélt diétájáról.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek