Aktuális

Kávéval tüntette el a nyomokat a zalai gyilkos

Bors

Létrehozva: 2017.04.23.

<p>Brutális kegyetlenséggel végzett áldozatával egy férfi Zalaegerszegen. A rabló egy majdnem 1 méter hosszú vascsővel addig verte az asszony, míg az bele nem halt sérüléseibe.</p>

A Zalaegerszegi Törvényszéken ült a vádlottak padjára F. Cs., a férfit egy tavaly júniusban elkövetett gyilkossággal gyanúsítják.

A vád szerint a férfi 2016. június 24-ről 25-re virradóra a kerítésen átugorva bejutott a zalaegerszegi családi ház udvarára, s miután felfeszítette a bejárati ajtót, bement a házba. Az egyik szobában egy ágyban fekvő, alvó nő talált, akit a helyszínen magához vett 92 centi hosszú, 2 centi átmérőjű vascsővel több alkalommal is megütött.

Az ütések a védekezésre képtelen sértett fejét érték, s olyan súlyos sérülést okoztak, hogy a nő belehalt a bántalmazásba. Ezután a férfi alaposan átkutatta a házat, és 90 ezer forint készpénzt vett magához.

Majd a lakásban talált kávét és különféle háztartási tisztítószereket szétszórta, szétlocsolta, majd több mint másfél óra múlva távozott. Az egyedül élő nő szomszédainak csak napokkal később tűnt fel, hogy egy ideje már nem látták az asszonyt, a postaláda sincs kiürítve, majd az utcáról benézve észlelték, hogy a bejárati ajtót felfeszítették.

Ezt követően értesítették a rendőrséget.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek