Aktuális

„Harcoltam, de legyőzött” - a kutyájának írt búcsúlevelet az anorexiás kislány

Bors

Létrehozva: 2017.04.20.

A 15 éves Pippa McManus belefáradt a kilókért folytatott állandó küzdelembe, ezért eldobta magától az életet. A kislány pszichológiai intézményben igyekezett meggyógyulni, de a szörnyű mentális zavartól nem tudott megszabadulni. A tinédzser kislány megunta a fájdalmakkal teli életét, ezért tavalyelőtt decemberben a manchesteri Gatley vasútállomáson egy vonat elé vetette magát. A haláláról szóló vizsgálatok a héten zárultak le, a hatóságok pedig nyilvánosságra hozták az öngyilkosság hátterét.

A tinilányt a Priory kórházban kezelték mentális bajai miatt, az intézményből néhány nappal öngyilkossága előtt engedték ki. Orvosai szerint sajnos előfordul, hogy a pszichológiai kezelés nem éri el a célját, és a betegek 40 százaléka visszatér a kórházba. Sajnos a kis Pippa máshogy döntött. A szülők nem bánták, hogy lányuk elhagyta az intézményt, mert szerintük lányuk állapota stagnált, ezért másik kórház után néztek.

Öngyilkossága már régen érlelődhetett, a vizsgálatok szerint már korábban több búcsúlevelet is írt, többek között szüleinek, orvosának, sőt, szeretett kutyájának is.

A Mirror szerint a hatósági vizsgálatok még nem értek véget, és vizsgálni fogják, hogy valaki felelős-e a kislány tragikus haláláért.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek