Aktuális

Egy véletlen miatt lett zombilába a szerencsétlen anyának

Bors

Létrehozva: 2017.04.17.

<p>Épp a kórházban volt látogatóban, amikor megcsípte őt egy mérges pók.</p>

Az Angliában élő Gemma Hunter az elmúlt időszakban szörnyű kínokat élt át. Nyolc hónappal korábban épp a fia álmát őrizte a blackburni kórházban, amikor hajnalban megcsípte őt egy hamis özvegy, amely Anglia legdurvább mérgű pókjának számít. Ráadásul az ízeltlábú kétszer is belemélyesztette méregfogát a nő lábába.

A harapások következtében Gemma jobb lábfején egy három centis mélyedés keletkezett, amely ráadásul el is fertőződött. Hónapokig járta az orvosokat, több kezelésen is átesett és számtalan gyógyszert kipróbált. Igazán semmi sem használt, előfordult, hogy szédült és hallucinált.

A szakemberek figyelmeztették, hogyha a kór továbbterjed, akkor le kell vágják a lábát. Ő azonban még reménykedik abban, hogy visszakaphatja a korábbi életét. Bár a szörnyű kálvária során a munkáját is elvesztette, hiszen állapota nem engedte meg, hogy dolgozzon.

– Korábban sosem tartoztam senkinek sem pénzzel, most pedig már 1600 fontos lakbérhátralékom van. Ha így folytatódik a dolog, hamarosan kilakoltatnak minket innen – nyilatkozta elkeseredve a nő, akinek a fia zombilábnak nevezte el anyja sérült végtagját.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek