Aktuális

Nem is sejti, hogy lehet megerőszakolni egy robogót? Hát így! - videó

Bors

Létrehozva: 2017.03.18.

Nyilvános felvételeket tettek közzé egy őrült fetisisztáról március 13-án, Thaiföldön - írja a Mirror. A rendőrség keresi azt a férfit, aki az utcán parkoló motorok üléseit „erőszakolja meg”, mindezt pedig videóra is veszi. A thaiföldi férfi a kint parkoló motorok bőrülésein vág lyukat, hogy aztán percekig élvezkedjen. A rendőrségnek azonban még nem sikerült elkapnia a perverz tettest, ugyanis miután végzett, rendszerint elmenekül.

A férfi nyilvánvalóan beteg, nyilvános akcióiról már több biztonsági kamera is készített felvételeket, ami után a helyi egyetemisták is jelentést tettek: ugyanaz a férfi a kollégiumban kiteregetett fehérneműket is lopkodja.

– Valószínűleg elmebeteg módon rajong a motorokért, és azt akarja, hogy ezt mindenki tudja – mondta el az egyik egyetemista, akinek szintén több fehérneműje eltűnt.

– Ha valaki felismeri őt, azonnal jelentkezzen nálunk, hogy el tudjuk kapni. Legyen óvatos és körültekintő minden motortulajdonos! - tette közzé felhívását a helyi rendőrég, amely jelenleg is körözi a tettest.

Ugyanakkor az eset nem egyedülálló, egy férfit nem is olyan rég egy autóval való együttléte alatt kapták lencsevégre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek