Aktuális

Csecsemő pereli a rendőrséget apja értelmetlen halála miatt

Bors

Létrehozva: 2017.03.31.

Egy angliai kisváros mindössze néhány hónapos lakója perelheti be a rendőrséget, mert egy megkülönböztetés nélküli rendőrautó okozta édesapja halálát. A pontrilasi történet még tavaly karácsony előtt kezdődött, rögtön tragédiával. Liam Thomson autója néhány nappal karácsony előtt ütközött egy rendőrautóval, amelynek vezetője a közlekedési szabályokat nem tartotta be, és nem is használt megkülönböztető jelzést. A férfi belehalt a balesetben szerzett sérüléseibe.

Thomson és neje 10 évig éltek együtt, már volt egy lányuk, míg a feleség második gyermekükkel mindennapos volt, a kis Amelia apja halála után alig egy héttel, karácsonykor született. A család a szörnyű tragédiát követően ügyvédet fogadott, aki a héten bejelentette, hogy a két kislány nevében pert indít a hatóságok ellen.

A kis Amelia alig múlt három hónapos, ezzel a brit jogtörténet legfiatalabb felperese lehet. A család ügyvédje, Nick Turner abban bízik, hogy a per eredményeképpen a két kislánynak hatszámjegyű összeget ítélnek meg, természetesen fontban - számol be a Shuttle.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek