Aktuális

Nagy a titkolózás a Balaton Soundon történt erőszak körül

Bors

Létrehozva: 2017.02.20.

Forrás: Getty

Már hét hónapja, hogy két ájult lányt találtak a Balaton Soundon a DVBBS nevű zenekar öltözőjében. A Blikk megkereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy van-e bármilyen fejlemény az ügyben, de onnan azt a választ kapták, hogy a nyomozás érdekeire való tekintettel nem árulhatnak el semmit.

A zenekar ügyvédje, Papp Gábor sem tud semmit. Állítása szerint őt is csak akkor keresi meg a nyomozóhatóság, ha bármilyen fejlemény történik. De szerinte ebben nincs is semmi különös, hiszen a gyanúsítástól számítva két év áll a hatóság rendelkezésére a nyomozásra. Bár a nyomozati határidőt már többször hosszabbították meg.

A lap szerint az is érdekes, hogy Európában december óta nem zenélt a DVBBS, csak Amerikában.

Mint ismert, július elején a zenekar öltözőjében találtak két ájult lányt, egyikőjük Bényi Ildikó lánya volt. A DVBBS-ot a rendőröknek éppen csak sikerült még elérni a repülőtéren, ahol kihallgatták őket. Egyikőjüknél marihuánát is találtak. Később egy közleményben azt állították, semmi közük az esethez, mindenesetre feltűnő volt, hogy utána két hétig nem jelentkeztek a közösségi oldalaikon, pedig azelőtt, és azt követően is naponta írtak vagy raktak ki valamit oldalaikra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek