Aktuális

Ismét a pokol várja a magyar horrorszülőket

M. S.

2017. február 3. péntek 08:30

K. Rudolf sejthette, hogy kemény büntetést fog kapni a nejével: az ítélet meghozatala előtt pár héttel öngyilkosságot kísérelt meg. Felesége a tárgyalóban omlott össze.

Kiderülhet-e vajon a teljes igazság az országos botránnyá dagadó gyermekbántalmazási ügyben? A három gyermekük sérelmére elkövetett szexuális erőszak vádja alól 2015-ben felmentették a szülőket, a Budapest Környéki Törvényszék azt sem látta bizonyíthatónak, hogy K. Rudolf és neje patkánnyal, bogarakkal etette a kicsiket. Szabadlábra helyezésük után tavaly áprilisban exkluzív interjút adtak a Borsnak.

Ekkor – mintegy jelzésképp – készítették az asztalra a műanyag patkányt. – Az orvosszakértői vélemény nem tartja életszerűnek, hogy ezek a dolgok megtörténtek. Miért nincsenek az anális behatolásra utaló markáns nyomok a gyerekeken? Ez a patkányevés egy marhaság. Itt nincsenek patkányok, szemben van egy óvoda, kérdezzék csak meg, láttak-e valaha a környéken rágcsálókat! – mondta akkor lapunknak Andrea, majd a házaspár arról is beszámolt, hogy számos atrocitás érte őket a börtönben az előzetes letartóztatás két éve alatt.

Szerdán valóságos hideg zuhanyként érte a szülőket a megismételt eljárásban hozott ítélet. Tizenhárom év börtön – a Fővárosi Törvényszék szerint igenis volt szexuális erőszak, patkányevés. Mikó Gergely tanácselnök az indoklásában közölte: az első eljárásban az egyik gyermek azért változtatta meg a szüleire tett terhelő vallomását, mert az őt meghallgató igazságügyi pszichológus-szakértő többször rákiabált: „Hazudsz! Ne hazudjál már!”

K. Rudolf már korábban sejthette, hogy a zárt ajtók mögött zajló megismételt eljárás nem sok jót tartogat számukra. Tavaly decemberben öngyilkosságot kísérelt meg. Szerdán az anya omlott össze látványosabban. Sírva fakadt és azt ismételgette: „Megölnek a börtönben.” Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosbításért fellebbezett. A szülők újra rács mögé kerültek.   

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

kisalfold.hu

Egy tóban találtak rá az eltűnt csornai történelemtanár holttestére

metropol.hu

Kétségbeesetten kér segítséget Tibor! A budapesti férfi féltve őrzött kincsét lopták el betörők

origo.hu

Élelmiszerárstop: nem figyelmeztet, túlárazás esetén rögtön bírságol a hatóság

magyarnemzet.hu

Uniós biztos: a választásokig nem lehet szankcionálni Magyarországot

teol.hu

Gyalogost gázoltak, teljes útzár a 63-as úton

origo.hu

Bűnténnyé válhat mások AirTaggel való követése

nemzetisport.hu

Női kézi: közte 22 – a CSZKA Moszkva kiütötte a Rosztovot

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

borsonline.hu

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

origo.hu

Kevésbé halálos iramban - Toyota GR Supra 2.0T teszt