Aktuális

Szelfizett, amikor pilóta szerelmével együtt a halálba zuhant

Bors

Létrehozva: 2017.01.30.

A 30 éves Endah Cakrawati és pilóta párja, Peter Lynch kikapcsolódásra vágytak, ezért közös repülőútra indultak, úgy tervezték, hogy részt vesznek az ausztrál nemzeti ünnep, az Ausztrália-nap alkálmából rendezett légi bemutatón. Az örömteli pillanatok azonban nem tarthattak sokáig, egy rossz manőver mindkettejükkel végzett, írja a DailyMail.

A nő boldogan közvetítte a felszállást az Instagramján, lelkesen mondott néhány szót, amikről ő sem tudta, hogy az utolsók lesznek számára.

– Kívánjatok nekem szerencsét! – mondta mosolyogva. 

Ezután történt a baleset, amikor Lynch valamit elhibázott, majd a repülő egyenesen az ausztrál Perth folyóba csapódott. A segítség hamar megérkezett, de a felismerhetetlenül összeroncsolódott repülőből már csak a holttesteket tudták kiszabadítani.

Peter Lynch, aki gyakorlott pilóta volt, feladta korábbi életét,  elhagyta feleségét és három gyermekét. Új szerelmével már 3 éve alkottak egy párt, kapcsolatuk zökkenőmentesen működött, nem okozott gondot számukra a köztük lévő jelentős korkülönbség.

A fiatal nő modellként is dolgozott, valamit többször szerepelt tévéműsorokban is.

„Nagyszerű az életem, nagyszerűek a barátaim és a SZERELMEM. Egyszerűen minden tökéletes!” – írta a Facebook-oldalán, a szörnyű baleset előtt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek