Aktuális

Rejtély hogyan, de fogta magát és hazament az óvodából a hároméves

Bors

2017. január 20. péntek 14:00

Tamjida Amreen apja nagyon dühös - írja az SWNS. A kislányának semmi baja, nem sérült meg, de több főút érintésével egyedül ment haza az óvodából, úgy, hogy erről az intézmények tudomása sem volt. Akbar Ali lánya múlt hét csütötökön kopogtatott egyet a bejárati ajtón, apja pedig azzal szembesült, 3 éves kislánya kísérő nélkül áll az ajtóban.  

A 28 éves férfi egy szupermarketben dolgozik és a kérdéses napon épp az újszülött lányát gondozta, ezért nem vette észre, hogy mennyi az idő. “Először azt hittem, a testvérem jött haza, de a kislányom állt az ajtóban. Egyedül. Boldog volt és mosolygott, de mi teljesen ledöbbentünk. Mi van, ha hazafele jövet elrabolják vagy megölik?” - kérdezte a férfi, akiben joggal vetődtek fel ezek a kérdések.

Az apa szerint csoda, hogy nem sérült meg, hiszen nem elég idős ahhoz, hogy egyedül megtegye az utat az óvoda és a lakásuk között. A férfi természetesen elment az intézménybe, hogy megtudja mi történt, de nem lett okosabb. Az oktatási intézmény első körben elnézést kértek, de nem tudták megmondani, hogyan történhetett.

“Azt mondták, nem tudják, hogy jött el. Úgy vélik, a felügyelők épp egy másik szülővel beszéltek, amikor a gyerek egyszerűen kilógott. Ezt nem hiszem el. Sapka, sál, tej és körte is volt nála. “ Az intézményben a biztonsági kamera nem működött, így nem lehet visszanézni mi történt. Egy biztos, másik szülő nem jelezte, hogy látta volna a gyerekemet. 

A férfi azért vállalta a nyilvánosság előtt a történeteket, hogy más nem menjen ezen át. A család a történetek óta nem bír megnyugodni. “Állandóan azt álmodom, hogy elrabolják, hogy elveszik tőlünk és sose kapjuk vissza” - vallotta be a férfi, aki azt is hozzátette, nem tudja, hogy másik óvodában vigye e ezek után a gyereket. A keighley-i oktatási intézmény vezetője szerint vizsgálják az esetet. “Szeretnénk megnyugtatni a szülőket, hogy gyermekeik biztonságban vannak. Már megerősítettük a napvégi felügyeletet, hogy ilyesmi nem fordulhasson elő. 

További cikkek

Borzalmas

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

Covid

Müller Cecília: Tízből kilenc megbetegedést már az omikron variáns okoz - videó

Ez is érdekelhet

ripost.hu

"Elég volt ebből..." - az asztalra csapott Lékai-Kiss Ramóna férje a kézisek miatt

mindmegette.hu

Mustáros csirkeragu, ami olyan krémes és a szaftos, hogy elalélsz

life.hu

Megszólalt Kulcsár Edina: elmondta, hogy jött össze G.w.M-mel

sport.mandiner.hu

A Győri Audi ETO erődemonstrációt tartott a Krim Ljubljana ellen a női kézilabda Bajnokok Ligájában

szon.hu

Tragédia: Elhunyt a nagykállói alapítvány elnöke

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

nemzetisport.hu

Légiósok: Schäfer András ehhez a Bundesliga-csapathoz kerülhet – NS-infó

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

nemzetisport.hu

Olasz Kupa: a sírból jött vissza az Inter, ott van a nyolc között

ripost.hu

Kulcsár Edina kitálalt: így talált rá a szerelem, kiderült, milyen most a kapcsolatuk Csutival

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában