Aktuális

Betörtek a kertbe az agresszív terrierek és széttépték a kutyát

Ny. A.

2017. január 9. hétfő 11:30

Forrás: Illusztráció

Borzalmas kutyatámadás zaklatta fel az egyik kertvárosi utca lakóit Nyíregyházán. Két megtermett stafford­shire terrier az új év első napján felszakította az egyik családi ház kerítését, és a kertbe bejutva széttépett egy jóval kisebb termetű bolognese kutyust. A látvány még a kiérkező rendőröket is sokkolta. A ház lakói templomban voltak a támadás idején, el lehet képzelni, mennyire megrázta őket az eset, amikor hazaértek. A két terrier támadását tehetetlenül nézték végig a szomszédok, egyikük beszámolt a Borsnak a borzalmakról:

– Arra az egy órára, amíg távol voltak, kinn hagyták bolognese-t, hadd szaladgáljon a friss levegőn. Egyszer csak megjelent a két terrier, és szétszedte a drótkerítést. A bolognese, mivel kan volt, védte a területét, de esélye sem volt az agresszív betolakodókkal szemben, akik azonnal a kiskutya nyakára támadtak – emlékezett vissza.

Úgy tudjuk, a gyilkos terrierek nem először támadtak, ugyanis gyakran elhagyják gazdáik házának udvarát, amin nincs kerítés. Ez viszont sérti az állatvédelmi törvényt. A vad kutyák emberre is támadnak, megkeserítik az ott élő családok mindennapjait.

Van, aki inkább kilométereket kerül hazafelé menet, hogy ne kelljen találkoznia az agresszív ebekkel. Sokan alig merik kitenni a lábukat a házukból. Hiába próbált bárki véget vetni a két kutya terrorjának, eddig mindenki tehetetlennek bizonyult. A rendőrök sem tudnak tenni semmit. Mivel a kutyák be vannak oltva, chip is van mindkettőben, mindig visszakerülnek a gazdáikhoz, akik valamennyi támadás esetén kifizetik a bírságot.

Információnk szerint a két kutyát a bolognese-gyilkosság óta nem látták a környéken, most mindenki abban reménykedik, hogy soha többé nem térnek vissza az utcába.

További cikkek

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Horror

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

Ez is érdekelhet

mindmegette.hu

10 isteni szalagos farsangi fánk recept, ha nincs meg a nagyié!

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében

vg.hu

Magyarországnak még sohasem volt ekkora értékű aranytartaléka

zaol.hu

Tótpeti Lili csodaszép fehérneműben pózol Instagramon

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Videó: nemek közti MMA-meccset rendeztek, kitört a káosz

origo.hu

Pizzaautomatát adtak át Spanyolországban - képek

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

origo.hu

75 éves lett Kitano Takesi - képgaléria