Aktuális

Megőrült? A kukába dobta a gyerekek karácsonyi ajándékát a kézbesítő – videó

Bors

Létrehozva: 2016.12.18.

Meglehetősen dühös lett az az apuka, aki azt vette észre, hogy noha kiszállították a gyerekei karácsonyi ajándékait rejtő dobozt, csak éppen a kukájukban talált rá. Amikor a futár a házhoz érkezett, nem talált senkit otthon, becsöngetett a szomszédhoz is, de onnan se érkezett válasz. Ekkor pattant ki a futár fejéből az év ötlete (bár lehet, nem először alkalmazta): a szemetesben hagyja a csomagot.

A kézbesítő üzenetet is hagyott azért a családnak: „A csomagot biztonságos helyen hagytam: a zöld kukában. (A szomszédok sem voltak otthon.)”

Minderről a ház biztonsági kamerája is készített felvételt, amit kiposztolt a csomagküldő szolgálat nem hivatalos Facebook-oldalára is. Íme:

A felvételhez, és a kukáról, valamint a lapról készült fotóhoz ezt a szöveget mellékelte az apa:

„A csomag tartalmát a gyermekeim kapták volna, ehelyett azonban a napokban el fogják őket szállítani a szemetesek, ugyanis ezek után nem adom oda nekik. A kuka helyett lett volna más, alkalmasabb hely is a csomagok biztonságos tárolására."

Erre a Facebook-csoport egy másik tagja is hasonló élményéről számolt be:

„Ugyanez történt velem néhány hete! Még üzenetet sem hagytak, az volt az egyetlen szerencse, hogy belenéztem a szemetesbe, és észrevettem benne egy furcsa dobozt!”

A csomagszállító cég szóvivője annyit mondott, hogy elnézést kérnek az ügyfeleiktől az esetlegesen őket ért kellemetlenségekért. A kereskedők gyakran kérik a szállítóktól, hogy hagyják a csomagot biztonságos, száraz helyen, amennyiben a címzett nem tartózkodik otthon.

"Vannak irányelveink, amiket ebben az esetben egyértelműen nem tartott be az alkalmazottunk, emiatt természetesen vizsgálatot indítunk és megtesszük a szükséges lépéseket. Amikor lehetséges, meg szoktuk kérni vásárlóinkat, hogy jelezzék, hogy ilyen esetben hova helyezhetik a szállítók a csomagot, ezzel a csomag jó állapota és a biztonságos megérkezése is garantálható” – idézte a Daily Mail.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek