Aktuális

Nótár Mary csatornát vált

Bors

Létrehozva: 2016.11.08.

Egymás után távoznak az ismert énekesek és zenészek a Sláger TV műsoraiból. Nyilván többen felfigyeltek már rá, hogy Zoltán Erika helyet kapott a TV2 Drágám, add az életed! című műsorában. Ami megbízható forrásaink szerint nem más, mint egy üzlet része: egyúttal átigazol a Sláger TV-ből a TV2 portfóliójába tartozó zenecsatornához.

Egyébiránt  a Zenebutiknál már feltűnt a trombitájával Lagzi Lajcsi is. Nos, most Fásy Ádám és csapata is a Zenebutikhoz szerződik, ami különösen nagy csapás lehet Radu Murar, a Sláger TV tulajdonosa számára. Ha megnézzük a csatorna heti programját, azt láthatjuk, hogy annak gerincét jóformán Fásy Ádám mulatós műsorai adják-adták heti nyolc órán át. Megkérdeztük Fásyt a váltás okáról, de nem nyilatkozott, titoktartási kötelezettségére hivatkozva. Annyi viszont bizonyos, hogy a Fásy Mulató és a Zeneexpressz hamarosan már a Zenebutikban lesz látható-hallható. Nótár Mary pedig már műsorvezetőként szerez új híveket ugyanitt.

– Több csatornától kaptam ajánlatot, de ha már új életet kezdek, akkor legyen vadonatúj adó. A Sláger TV-vel nekem nem volt szerződésem, most a TV2-vel dolgozom. Népszerű lett műsorom, a Kedvencek kedvencei, amit nem egyedül vezetek. A kollégák kedvesek, segítőkészek velem, amire nagy szükségem volt, mert az elején borzasztóan izgultam. A lámpalázat úgy próbálom leküzdeni, hogy mindig alaposan felkészülök a vendégemből.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek