Aktuális

Megrontotta Renátót a domonyi fociedző

R. K.

Létrehozva: 2016.11.17.

Szabadlábon érkezett a gödöllői bíróságra az a középkorú férfi, akit kiskorú elleni szexuális erőszakkal vádolnak. K. S. G. elegánsan öltözve lépett be a terembe tegnap, de a tárgyalás során többször a kezébe temette az arcát.

A fociedző 2008 őszén egy alapítványon keresztül vállalt munkát a Pest megyei Domony általános iskolájában. Ott ismerte meg az akkor tízéves Renátót, akit a vádirat szerint 2009 nyarán hálózott be. A kiskorút a sportpálya öltözőjébe csalta, ahol meztelenül várta. Utasította, hogy fogja meg a nemi szervét és húzogassa, aminek a zavart fiú eleget is tett.

Ezek az alkalmak aztán rendszeressé váltak. A fociedző körülbelül tízszer kérte Renátót, hogy elégítse ki, amire többször orálisan is sor került. Egyszer strandolni vitte a srácot, és hazafelé megállt vele az út szélén. Leterített egy pokrócot a fűben, és immár kölcsönösen elégítették ki egymást.

A tárgyaláson Renátó egykori nevelőanyja, Erika azt mondta: G. táborba is el­vitte a fiúkat. Egy alkalommal járt náluk is: plüssállatot hozott a te­hetséges kis focistának. Az egyik volt csapattárs úgy emlékezett vissza, hogy az edző több alkalommal is együtt fürdött a tanítványaival. Renátót ugyanakkor nem találják a hatóságok, pedig egy végső szembesítésre még szükség lenne.

A fociedző nem tagadta a vádakat, mindent beismert. Egyébként nem is foglalkozhatott volna gyerekekkel: 2009-ben a Blikkben jelent meg egy cikk rovott múltjáról. A férfi korábban Svájcban dolgozott, ahol ifiedzőként öt tíz és 14 év közötti gyereket rontott meg. A baseli bíróság 2005-ben négy év börtönre ítélte, de mivel hamarosan kiu­tasították az országból, ezt nem töltötte le. Az ítélet itthoni el­fogadása je­lenleg is folyamatban van.
         

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek