Aktuális

Gusztustalan hazugsággal keresett milliókat egy nő

Bors

Létrehozva: 2016.11.28.

Nem lehet saját gyermeke az angol házaspárnak, Benita és Mark Cutternek, így béranyát fogadtak fel: pechükre a simlis és szívtelen Samantha Brownt. A 25 éves leszbikus nő nyolcezer fontot (2,6 millió forintot) csalt ki a pártól, miután terhesnek hazudta magát.

Bizonyítékul ultrahangképet is küldött a kisfiúról, akit állítása szerint a szíve alatt hordott, és a párnak ígért. Az egyre fejlődő „magzatról” a képeket börtönben ülő, terhes nőktől erőszakolta ki. Mikor közeledett a szülés, a magát exrendőrnek kiadó Samantha azt hazudta, autóbalesetet szenvedett, így a bébi halva született: még képet is küldött a párnak egy elhunytnak mondott idegen csecsemőről. Ez lett gyanús Benitának.

– A képen lévő kisbaba egyáltalán nem kórházi környezetben volt, és rózsaszín arcocskája nem egy halottét tükrözte – mesélte utólag az átvert Benita a Daily Recordnak. – Undorító, amit ez a nő tett velünk. Olyan, mintha elvesztettem volna a kisfiamat, aki tulajdonképpen sosem létezett. Sosem heverem ki ezt a gyászt - mondta a nő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek